torstai 20. helmikuuta 2014

Hyvä, mutta tylsä

Heissan taas!
Eilen illalla, kun olisi ollut hyvin aikaa kirjoitella, muhun iski ihan älytön väsymys, ettei postaamisesta olisi tullut mitään... Parempi oli siis välipäivä pitää! Tänään taas tuntui tää flunssa vaihteeksi ärtyneemmältä, saa nähdä miten huomenna, kun olisi sinne Tampereelle lähtö...
Mutta tässäpä nyt seuraava loppunut:

Näitä Olay Total Effects Day Moisturiser 15ml minikokoisia kasvovoiteita sain käyttää tässä muutaman kuukauden aikana 3kpl.
Yksi tuli Kesäkuun 2013 Livboxista ja kaksi muuta sain Marisalta yllätyksenä.
Nyt nämäkin on siis käytetty viimeistä myöten eli 45ml yhteensä, lähes yhden normipurkin verran :D.
Tämä oli perusvoidetta; lähes tuoksuton, kosteutti hyvin, ei lähtenyt rullaamaan pois iholta, vaikka olisi enemmän tätä laittanut, meikin sai levitettyä normaalisti tämän päälle, kun imeytyi hyvin mun pintakuivaan sekaihoon.
Ei siis mitään moitittavaa...
Mutta kun tämä oli niin äärettömän tylsä!!! Tämä ei vaan herättänyt mitään intohimoja mihinkään suuntaan... Jos tässä olisi ollut edes jokin herkullinen hedelmätuoksu, niin varmasti ryntäisin kauppaan ostamaan täysikokoisen purkin epäröimättä.
Nyt vaan tuntuu, että tämä on niin nähty... Käsittääkseni tämä Olay on ihan marketista saatavaa ja suht halvallakin saatavissa??
Jos joskus olen rahapulassa, että pitää saada hyvä kasvovoide halvalla, niin silloin ostan mielelläni tämän, mutta muuten taidan jatkaa voidetestailuja :).
Ei siis muutoin tässä vikaa ollut, vain omaan makuuni liian tylsä, haluan jotain kivaa jujua tuotteisiin, että jaksan innostua enemmän.
Tämä on siis sellaisille, jotka haluavat vain ihan perushyvää voidetta ilman sen kummempia kommervenkkejä, mutta ei hulluille kosmetiikka-addikteille, jotka tykkäävät testata uusia tuotteita :D. Tai ehkä sellainenkin voi yhden purkin tätä testata :D.

Nyt on käyttöön lähtenyt pitkän mietinnän jälkeen tämä Mr.Insinöörin serkulta aikanaan ostamani, puoleksi käytetty Cliniquen kasvovoide.
Kaapissa odottaisi vielä muutama täysikokoinen ja useita minikokoisia voiteita, niin sai tosissaan miettiä, mikä lähtee seuraavaksi käyttöön :D. Päätin ottaa sitten tämän kokeiluun, kun oli jo aukaistukin kerta :).
Tämän loppuun käyttöön menee varmasti ainakin pari kuukautta, joten juttua tulee sitten todennäköisesti lähempänä kesää :).

Nyt alan katsella tv:tä ja valmistautumaan vähitellen huomista varten, onneksi ehtii huomennakin pakata tavarat :D.
En varmaan ehdi postailla huomenna enkä sitten koko viikonloppuna, kun kotiudutaan sunnuntaina vasta illalla kymmenen maissa :).
Palataan siis asiaan taas maanantaina, katsotaan tuleeko loppuneita vai ostoksia esittelyyn ;D.
Miumoi <3

8 kommenttia:

  1. Tuo Olayn voide oli ihan hyvä, mutta tosiaankin tylsä... En siis välttämättä ostaisi toiste. Mutta hei, mukavaa reissua teille, toivottavasti intoudut shoppailemaan niin pääsen tirkistelemään muidenkin ostoksia eikä vaan omia ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Ja kyllä mä uskon, että jotain ostoksia tulee ostettua, kun alkaa tämä kosmeähky hälventyä selvästi ;D.

      Poista
  2. Noniin, mä olen tuosta Olaysta ihan samaa mieltä!! :D En tajuakaan, miten voide voi olla niin tylsä, vaikkei siinä mitään vikaa olekaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään osaa tuota selittää :D. Aivan käsittämätöntä tuo, vaikka hyvä voide oli muuten!

      Poista
  3. Toi Olay ois sit varmaan ihan mun juttu.ja olen kroonisessa ja pahassa rahapulassakin sopivasti.
    Mä kaipaan päivävoiteelta just tota;eleetöntä toimivuutta =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih :D. Kyllä mä ehdottomasti suosittelen tätä kokeilemaan, jos ei mitään erityistä voiteelta odota.
      Ja kerro sitten mullekin, minkä hintaista tää on marketissa, jos törmäät tähän! Ainaki tossa Livboxin lapussa oli tälle ovh 14,90e/50ml, mitä sitten on kaupassa..
      Mutta ei tuo 15e ole paha hinta tästä, kun toimi ainakin omalla ihollani niin kuin piti :). Toki varmaan halvempiakin rasvoja varmasti löytyy :).

      Poista
    2. Täytyypi tsekkailla kunhan tonne isompaan markettiin eksyy.Akuuttia rasvapulaa ei vielä ole,vanhoja varastoja käyttelen.Yli vuoden olen ollu ostolakossa ja vielä tavaraa riittää.Vaikka meikkaan verraten vähän niin rasvoja käyttelen päivittäin (illoittain).

      Poista
    3. Välillä itsekin toivon, että tulisi jonkinlainen rahapula, että olisi helpompaa hillitä ostoksia kosmetiikan suhteen... Nyt se meinaa olla tosi vaikeaa, vaikka jonkin aikaa olikin oikea kosmetiikka-ähky, ettei juuri edes tehnyt mieli ostella kosmetiikkaa. Harmi, että tuo ähkykin alkaa vähitellen väistyä :D.
      Toisaalta muutamaan kuukauteen ei olekaan tullut osteltua juurikaan muuta kuin ruokaa, joten ehkä tuo kosmetiikka on sallittu "tuhlailu"kohde :)
      Tässä kuussa tosin tuli tilattua vaatteita työkaverin kautta Bodenilta ja Me&I:lta, joten tuhlailua on ollut nyt aiempaa enemmän muutenkin...

      Poista

Suositut tekstit