maanantai 18. joulukuuta 2017

Kalentereiden 17. ja 18.luukut

Eipä taas eilen mennyt suunnitelmat niin kuin piti...
Kamerasta loppui akku ennen kuin sain kuvat koneelle ja vara-akkua ei löytynyt mistään, joten piti odottaa, että sain kamerassa olleen akun ladattua... Sitten kello olikin niin paljon, että lähdettiin äitini luona käymään ja siellä menikin sitten loppuilta.

Tänään sitten vietiin aamulla Siiri eläinlääkäriin kontrolli-verikokeisiin, eikä sielläkään mennyt niin kuin Strömssössä, vaan jäikin sinne sitten päiväksi... Nyt ensimmäistä kertaa ikinä ei antanut ottaa verikoetta, joten se piti rauhoittaa. Meijän ell halusi Siirin jäävän sinne, että näkee sen heräävän normaalisti, neurologisia oireita kun on...
Osittain saattoi vaikuttaa mun ja Mr.Insinöörin läsnäolo, kun toisella kertaa oltiin huoneen ulkopuolella ja sitten onnistui näytteenotto. Saa nähdä, mitä tulokset näyttää tällä kertaa ja lisäksi pitää jutella enemmän Siirin "ringin kiertämisestä". Epilepsiakohtauksia sillä ei ole kesäkuun jälkeen tullut, mutta se on alkanut kiertää ympyrää ja siinä vaikuttaa välillä täysin poissaolevalta...

On siis nyt hieman kökkö fiilis, etten saa mitään kosmetiikka-aiheista hömppää kirjoitettua.
Pieni ilonpilkahdus tuli, kun työkaveri laittoi viestiä, että mulle oli tullut kirje sinne ja se olikin toisesta säätiöstä, jossa mulla oli apurahahakemus vetämässä.
Sain sieltä 2kk apurahan eli pääsen taas täysipäiväisesti viimeistelemään väikkärin helmi-maaliskuussa (maksu on vasta tammikuun loppupuoliskolla)!

Mutta tähän tulisi nyt siis luukkujen sisällöt kuitenkin!
Koska eilen oli 3.adventti, niin Rituals... luukusta tuli "yllättäen" kynttilätuikku.
Nyt sitten tietää jouluaatonkin sisällön :p.

elevenin kalenterista tuli 2ml minikokoinen bareMinerals Gen Nude Matte Liquid Lipcolor, Swag nestemäinen mattahuulipuna (hinta elevenillä 29,30e/4ml).
Oli siis puolikas koko ja mietin, laitanko listoihini täysikokoiseksi vai miniksi. Päädyin miniin sitten :).
Sävyä kuvataan vaaleanpunertavaksi malvaksi, mitä ikinä onkaan, ja se sopi mulle täydellisesti! Sävy oli aikalailla mun omien huulien sävyinen eli tosi kiva on käyttää. Tuoksu oli vaniljainen, mistä myös tykkäsin!

Tänään Rituals... luukusta tuli taas mulle kosmetiikkaa eli 30ml minikokoinen The Ritual of Ayurveda Indian Rose & Shikakai Balancing Shower Gel suihkugeeli.
Tätä on vain hotelleissa saatavilla (kuten luukussa lukee), joten hintaa ei ole tiedossa.
Kivan tuoksuinen ainakin pullosta nuuhkittuna!

Ja elevenistä tuli tänään 118ml Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs and Rosewater kasvosuihke (hinta elevenillä 10,80e/118ml ja 15,80e/236ml).
Laitoin tämän listoihini täysikokoiseksi hoitovedeksi, kun ei kooltaan paljoa eroa esim. isoimman Sensai Lotion Moist-veden koosta, joka on 125ml.
Hyviä fiiliksiä on kyseinen merkki jättänyt, joten oli kiva, että tuli lisää kokeiltavaa!

Tässäpä nämä tällä erää!
Nyt täytyy lähteä Siiri hakemaan ja sitä vahtiessa meneekin varmaan loppuilta.
Palataan huomenna iltasella taas kosmetiikan pariin, jos ei mitään yllättävää tapahdu!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit