perjantai 15. joulukuuta 2017

Piparminttua jaloille ja Kalentereiden 15.luukut

Nyt kun on taas tullut purkkeja ovista ja ikkunoista (ja sehän siis jatkuu vielä 9 päivää), niin käydään tänään läpi yksi pieni loppunut :D.

Tämä 25ml minikokoinen Flow Kosmetiikka Peppermint Foot Butter jalkavoi tuli mulle viime vuoden Lokakuussa Jolie Boxista.
Sainpa taas naureskella tuolloiselle tekstille, että otan tämän käyttöön vasta, kun vanhemmat jalkarasvat on ensin varastosta käytetty pois :D. Mites meni noin niin kuin omasta mielestä :'D.
En siis malttanut olla käyttämättä tätä ja kiva tämä olikin!
Tuoksui piparmintulle ja koostumus oli kyllä rehellistä voita, kynnellä sai raapia irti purkista :D. Suli myös ruumiinlämmössä melko nopeasti ja kosteutta sitovien sukkien kanssa toimi kivasti.
En ole vaan jalkahoitoa tehnyt pitkään aikaan (laiska mikä laiska...), joten kunnolla ei rasva päässyt imeytymään kuiviin ja koviin kantapäihin.
Tykkäsin kuitenkin tuoksusta ja olomuodosta niin paljon, että voisin ostaa lisääkin.
Jos kuitenkin nyt vihdoin käytän ensin varastot pois ennen ostoa ;).

Kalentereista paljastui tänään seuraavanlaiset tuubit:
Rituals... luukusta tuli 5ml minikokoinen The Ritual of Dao Chinese Mint & Yi Yi Ren Relaxing Serum (hinta Rituals-nettikaupassa 11,50e/15ml).
Piti hetken aikaa miettiä, mihin tuotekategoriaan tämän laitan listoissani, mutta päädyin sitten monikäyttöisiin kroppa-/kasvojuttuihin.
Tuubin toisella puolella oli kuva, johon oli merkattu seerumin käyttöalueet eli niskaan, ohimoille ja otsaan.
Enpä ole koskaan tällaista "stressin lievittäjä"-rasvaa kokeillut :D.
Onko teillä kokemusta, onko tällaiset ihan höpöhöpöjä?
Noh, pääseepähän kerrankin testaamaan :D.

eleveniltä tuli sitten 20ml minikokoinen Biotherm Skin Best Wonder Mud Oxygenating Resurfacing Face Mask kasvonaamio (hinta elevenillä 49,50e/75ml).
Monet kokeilemani Biothermin tuotteet ovat tosi hyvin sopineet mun sekaiholle, joten olin tosi iloinen nähdessäni luukun laatikossa merkin tuubin!
Ilmeisesti tämä on syväpuhdistava savinaamio, joten hyvin varmaan soveltuu mun ihotyypille ^_^.
Ei kyllä tulisi suoraan ostettua tuon hintaista naamiota ilman testaamista ensin, joten kiva saada kokeilla ja hyvän kokoinen tuubi testiin onkin!

Uteliaisuudella siis edelleen jatkuu luukkujen avaaminen, ei näköjään koskaan tiedä, mitä tuotteita niistä ilmestyy :D.
Katsotaan, esittelenkö huomenna seuraavan loppuneen vai erään toisen jutun, joka minun pitäisi vielä käydä hakemassa postista ;).
Palataan siis asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit