sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Aurinkoa ja Kultaa

Eipä ollut sittenkään eilen hirveästi aikaa kirjoitella, kun meinasi iltasuunnitelmat hieman mennä uusiksi :D.
Selvisin hengissä 2 tunnin Combat-maratonista ja sitten pitikin yrittää saada vähän ämpättyä energiaa lisää ruualla. Kun olin kotona suihkussa, niin Mr.Insinööri soittaa, että moottoripyörä jättänyt matkan varrelle, joten ei välttämättä ehdi kuudeksi kotiin. Kuudelta meillä kun oli tarkoitus lähteä Mr.Insinöörin serkun luo iltaa viettämään ja sieltä sitten baariin.
Noh, onneksi mies sitten oli puoli 6 perillä ja kaupassa käynnin jälkeen suunnattiin illan viettoon. Oli kyllä kuuma ilma pyöräillä eilen :D. Kaiken kaikkiaan eilisen ja aamuyön aikana tuli poljettua noin 25km plus vielä se Combat lisäksi... Ja lämpötila huiteli lähellä hellerajaa :D. Ehkä tuli muutama kalori poltettua kuitenkin :).
Baarissa oli turhan paljon porukkaa, ettei tanssimisesta tullut oikein mitään ja lisäksi nyt siellä käytettiin turhan paljon "robo"valoja... Onneksi oli lääkettä tullut jo ennaltaehkäisevästi otettua, ettei migreenia tullut :p.
Kaiken kaikkiaan ihan jees ilta, verotti itseäni ehkä liikaa nuo liikkumiset ja kroppa sen myötä kipeänä, niin ei ilo sitten päässyt ihan ylimmilleen.

Mutta aattelin pitkästä aikaa laittaa kuvaa illan silmämeikistä!! Ei nyt kuvat kovin hyvin onnistunut, eikä myöskään meikki, mutta suunnitelma oli parempi kuin toteutus :p.

Eli pohjustettuani luomet UDPP:llä, laitoin ripsirajaan rajaukset. Puolesta välistä ulkonurkkaan sinistä (Avon Glimmerstick Diamonds Eye Liner, Twilight Sparkle) ja puolesta välistä sisänurkkaan vihreää (Oriflame Giordani Gold Eye Pencil, Emerald).
Seuraavaksi laitoin voidemaiset luomivärit liikkuvalle luomelle, sisänurkkaan vihertävää (Avon Big Colour Eye Pencil, Mint Breeze) ja ulkonurkkaan violettia (Avon Color Trend Morph Tone Eye Shadow, Varying Violet).
Sisärajauksiin tuli Avonin Glimmerstick Eye Liner, Black.

Sitten voidemaisten luomivärien päälle laitoin vähän Avonin True Colour Eye Shadow Quartet, Arctic Goddess-paletista vasemman alanurkan turkoosia ja oikean ylänurkan vaaleanvihertävää.
Siveltimenä toimi Oriflamen Giordani Gold Colour Jewels Brush sivellin.
Uusi ripsivärikin on lähtenyt käyttöön ;).

Sitten nuiden päälle laitoin vielä jauhemaisia luomivärejä; sisänurkassa Lumenen rikki mennyt Arctic Duet Mineral Eye Shadow (2, Breath of Spring, Kevät Kuiskaa) ja ulkonurkassa Oriflamen Silver Shimmer Eye Powder (Midnight Sky).
Ja tällainen oli suunnitelma käytännössä:

Ilman laseja.
Näköjään taas hieman erilailla mennyt tuohon oikeaan silmään (kuvan vasen), mutta eipä mahda mitään, kun puolisokea olen :p.

Tässä vielä lasien kanssa.
Tulipahan taas vähän kulutettua noita luomivärejä :p.
Kuvat otettu parvekkeella ilta-auringossa.

Sitten vielä tähän loppuun yksi loppunut purkki, joka on Oriflamen Milk & Honey Gold-sarjan Smoothing Sugar Scrub vartalokuorinta.
Tätä olen käyttänyt ja kuluttanut niin monta tuubia, ettei tästä ole mitään sanottavaa enää :D.
Sen tosin huomasin, ettei tämä enää tunnu yhtä karkealta kuin ennen! Monet muut kokeilemani kuorinnat ovat osoittautuneet nyt tätä karkeammiksi... Näköjään on kannattanut pitää pieni paussi tämän käytössä ja kokeilla muita, niin alkaa eroja huomaamaan :).
Mutta kyllä varmasti alennuksesta/tarjouksesta tulen ostamaan tätä käyttöön lisää aina silloin tällöin, edelleen on ihan hyvä kuorinta :).

Mutta nyt voisin lähtä hetkeksi lueskelemaan tuonne parvekkeelle, kun on niin lämmin keli taas! Täytyy ottaa kaikki irti tästä säästä :).
Miumoi <3

8 kommenttia:

 1. Hihi, mä bongasin sut LivBoxin FB-ryhmästä! :) T. Tykkääjä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, bongasitko sen mun kommentin kautta?? :D

   Poista
  2. Jep. :) Kattelin mitä ihmiset oli vastannu ja sun vastaus kuulosti tutulta ja sitten se kuvakin näytti tutulta... :) Sori nyt en oo kirjautunu sisään. :/

   Poista
  3. Heh :).
   Tiiätkö, mä tänä aamuna meikatessa ihan yhtäkkiä tajusin, että sä tarkotit tolla tykkääjällä sitä mun kommentin tykkäämistä :D. Kun jotenkin vaan nopeasti tuon kommenttisi luin eilen, niin luulin sun tarkoittavan, että oot myös tuon Livbox-sivun tykkääjä...Vaikka toki olin huomannut, että joku oli tykännyt mun kommentista..
   Mullako muka hidas sytytys ;D.

   Poista
 2. Hahaha... Olin liian salaperänen siis. :D Joo minä siitä sun kommentista tykkäsin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä luulen, että mulla vaan tuo sytytys toimi "hieman" viiveellä tuossa tapauksessa :D.

   Poista

Suositut tekstit