tiistai 21. toukokuuta 2013

Päivittäistä hoitoa hiuksille

Täytyy toivoa, että eiliset Avonin tuotteet olisivat viimeiset plussailut tälle kuulle ja loppuajan saisi menemään loppuneiden kanssa :).
Nyt olisi vuorostaan taas hiusjuttu loppunut:

Kyseessä on jälleen Oriflamen HairX-sarjan tuote, Daily Care Leave-in Conditioner jätettävä hoitosuihke.
Käytin tätä suihkun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin monen muun tökötin lisäksi (tyvisuihke, jätettävä voidehoito ja dry ends-seerumi), joten sinänsä vaikea sanoa, tekikö tämä mitään ihmeitä hiuksille :D.
Mutta mitään pahaakaan tämä ei tehnyt, joten voisin vaikka lisääkin joskus ostaa esim. tarjouksesta, muistaakseni tätä on vielä myynnissä??

Tuo loppui mulla jo viikko pari takaperin ja harmittelin, ettei mulla ole enää mitään vastaavaa suihketta, niin käytin sitten Summer Care-suihketta tuon tilalla.
Tänä aamuna iskeytyi yhtäkkiä mieleen, että hemmetti onhan mulla varastossa vielä toissa Hulluilta Päiviltä ostamani 400ml Moisture Kick-suihke :D.
Hyvä muisti mulla on... Noh, nyt se lähtee sitten käyttöön ja tässä taitaakin mennä hetki ennen kuin loppuu :).

Tänään oli taas työpäivä ja hitusen se venähtikin. On melko aikaa vievää nyt yksittäisiä näytteitä tehdä, niin saa kunnolla tehdä suunnitelmat jokaisessa vaiheessa, ettei mikään unohdu ja mene pieleen. Onneksi kuitenkin oli seuraavan CSGE-satsin näytteet nyt onnistuneet, niin saa huomenna laittaa geelin ajoon :).
Tosin huomasin sitten, että yhdestä fragmentista olinkin unohtanut pois 4 näytettä... Tyypillistä... Nooh, täytyy ne ehkä torstaina tehdä ja laittaa viimeiselle paikkausgeelille, jos onnistuu.
Huomenna olisi myös pitkästä aikaa palaveri ohjaajan kanssa, kieltämättä pelottaa, olenko tehnyt hänen mielestään tarpeeksi tähän mennessä :/...
Oli ehkä vähän haikeakin päivä, kun yksi työkaveri oli tänään virallisesti viimeistä päivää, kun hän muuttaa ja lähtee tk-töihin. Lisäksi toinen työkaveri sai "kesätöitä" muualta, niin häntäkään ei tämän viikon jälkeen näe juurikaan tuolla ja syksyllä hänellä sitten alkaa uudet opiskelut ja siinä sivussa yrittää saada väitöksen pidettyä. Mulla tulee olemaan yksinäistä työhuoneessa :p.
Mutta saipahan herkutella Sacher-kakulla aamulla :D.

Tällaista siis tänne tällä erää, katsotaan mitä huomenna tapahtuu!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit