sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Talvesta Kesään

No niin, nyt olisi sitten vuorossa taas seuraavaa loppunutta tuotetta kaikkien näiden tulleiden purkkien keskellä :).

Nyt juuri sopivasti talven taittuessa kesään minulta loppui tämä Oriflamen HairX-sarjan Winter Care Protecting and Anti-static Mist for All Hair Types jätettävä hiusten "hoito"suihke.
Jostain syystä Avonilla ei ollut menneenä talvena mynnissä perinteisesti käyttämääni talvisuihketta, niin piti sitä sitten Oriflamelta tilata.
Ihan kelpo tuote tämä oli ja pahimman sähköisyyden vei mennessään, vaikkei pahimmilla pakkasilla täysin pelannutkaan. Hyvin tällä myös sai latvat taipumaan suoremmiksi, jos olin suihkun jälkeen mennyt kosteilla hiuksilla nukkumaan ja aamulla heräsin hiukset pystyssä.
Muuta tästä en osaa oikein sanoa, voisin ostaa seuraavaksi talveksi pullon, jos ei Avonille tule taaskaan kyseistä suihketta myyntiin.
Tai olisiko teillä vinkata jotain hyvää suihketta talveksi???

Nyt käyttöön lähti sitten saman firman saman sarjan suihke, mutta vain kesäkäyttöön tarkoitettu :). Ostin tämän muistaakseni viime keväänä ja huomasin, että nyt meneillään olevassa Oriflamen 7.jaksossa tämä on ale-lehtisessä myynnissä hintaan 3,90e!!
Tuossa keskipäivällä käytiin kyläilemässä äitini luona äitienpäivän kunniaksi :). Pienen täytekakunkin hän oli jaksanut värkätä tarjolle ja olihan se hyvää ^_^.
Seuraavan kerran käynkin taas kylässä varmaan viikon päästä, kun pitää käydä se passihakemus tekemässä... Voisipa melkein vaikka myös saunoakin piiiiitkästä aikaa sitten, eipä ole taas muutamaan kuukauteen edes päässyt saunaan :o !!
Muttapa mutta, katsotaan kirjoittelenko huomenna! Pitäisi jälleen pyörän selkään hypätä, kun bussikortti menee umpeen ja pitäisi siihen matkakortti käydä lataamassa jossain vaiheessa. Olisi suunnitelmissa illalla Combat taas töistä suoraan, niin täytyy katsoa, miten tämän nuhan kanssa jaksaa riehua... Ensi lauantaina olisi luvassa 2 tunnin Combat-maraton, siihen mun on ainakin pakko päästä!! Jospa tämä ihme olo alkaisi taittua vähitellen, kun pääsee taas liikkeelle :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit