perjantai 3. toukokuuta 2013

No se minun huijaus-pakettini!

No niin, nyt olisi vihdoin vuorossa se minun muutaman päivän vaatehuoneessa säilyttämäni Avonin paketin sisältö! Minähän hain sen jo 29.4., mutta kun olisi pitänyt ängetä silloin postaukseen niin paljon juttuja, niin päätin sitten pistää tuotteet toukokuun harmiksi :p.

Tämän näköinen ja kokoinen oli 6.jakso. Jälleen jäi alennukset saamatta, kun oli niin pieni tilaus... Olen tässäkin kehittynyt jo melko paljon sen suhteen, etten ala itselleni tilata sitten puuttuvan summan edestä purkkeja, että varmasti alet saisin :D.

Ja nämä jutut tuli sitten itselleni... Ilmaiseksi sain uuden TTA Forever Amour EdP-tuoksunäytteen ja 8.jakson kuvastojen lisäksi mun piti sitten tilata kokeiluun uusi Naturals-vartalosarja Aprikoosi-Shea ja uusi Senses-tuoksu Citrus Burst käsisaippuana.
Noita kahta muuta tuotetta en sitten voi oikein hirveän järkevästi selittää... Muuta kuin erittäin halvalla hinnalla!! Sehän on aina kelpo syy, eikö?!!??
Tuossa 6.jaksossa oli erillinen lehdykkä kuvaston lisäksi ja siinä lehdykässä oli yhdellä aukeamalla tuotteita "osta 2 hintaan 6,90e".
Siinä oli sitten mm. Shine Attract-huulipunat tietyissä sävyissä ja BB-voide, niin pakkohan ne oli ostaa tuohon hintaan! Tuota huulipunaa olen miettinyt jo siitä asti, kun se tuli myyntiin ja kokeiltuani pikkuisen tuubin BB-voidetta, päätin nyt halvalla napata sitten tuon täysikokoisenkin :p. Normaali hinta noilla molemmilla olisi 13e, joten varsin mukava ale tuli, kun maksoin noista nyt vain 3,45e/kpl :D.

Tässäpä oli jälleen nämä kootut selitykset kuudelle uudelle plussailulleni...
Se olisi taas viikonloppu edessä, mutta meninpä sen sitten heti alkuun pilaamaan, kun otin sitten työt kotiin... Perkele... Ahdistaa niin mielettömästi, kun tiistaina olisi seminaarin pito ja tänään sain vasta 10 slidea siihen tehtyä, eikä niissäkään ollut vielä mitään kunnon asiaa... Otin sitten 7 artikkelia tänne, josko saisin jotain selvää niistä kotona lukiessani... Plaah...
Noh, katsotaan miten ämmän sitten tiistaina käy, pitäisi keksiä jotain tarjottavaakin sinne...
Täytyy tämä ilta nyt vaan yrittää rentoutua!
Mutta katsotaan, olisiko mulla huomiseksi mitään järkevää kirjoiteltavaa, vielä ei ole nimittäin mitään loppunut...
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Ihan tarpeeksi hyvät selittelyt oli ;) Mä tilasin kans tosta Aprikoosi&shea-sarjasta suihkugeelin (yllätys yllätys!) ja kuinka ollakaan, ton Citrus burstin suihkugeelinä (okei, 2 kappaletta sitä..köh). Ja paljon muutaki tuli tilattua, vielä en vaan oo koko tilausta ees vilauttanut blogissa, oon jumittanut esittelyä ku niin paljon viime aikoina on tullu tilattua, ei kehtaa koko ajan esitellä vaan tilauksiaan =D Yveksenki tilaus tässä on kans tullut..voi mahoton sentään!

  Nyt kuule otat hetkisen itsellesi aikaa ja rentoudut, ihan varmasti saat seminaariin aikaiseksi kaiken sen mitä pitääkin saada =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun puolesta anna tulla vaan niitä tilaus-postauksia :D.
   Kyllä taitaa täälläkin näkyä tässä kuussa enempi tulleita kuin vähennyksiä :D.

   Täytyy yrittää hieman rentoutua, vaikka vaikeeta se on :p. Mä oon aina niin paljon vihannu esitelmien tekoa, hyi...
   Mutta kyllähän niistä hengissä aina selviää, ei ne tosin koskaan kivoja ole :).

   Poista

Suositut tekstit