keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Kesään varautumista iloisin mielin

En eilen ehtinyt kirjoitella sittenkään, kun mentiin sieltä apurahajako-tilaisuudesta kaupunnille Da Maxiin pizzalle ja sen jälkeen kävin bussilippuun lataamassa matkoja. Sitten kotiin päästyä piti purkaa kateille tullut 26kg ruokalaatikko ja sitten pitikin käydä MN:n luona hakemassa seuraavan näköinen Dermosilin tilaukseni:

Tulihan sitä taas muutamat plussat suihkugeelin, käsikuorinnan ja palasaippuan muodossa. Lisäksi piti varautua hyttyskesään ja tuo Amberin (meripihkan?) tuoksuinen kynttiläkin oli pakko tilata, että saa tuosta tuoksusta vielä nauttia :D.
Aatelkaa, mä en ostanut sitä suihkugeeliä, vaikka se olikin ensin listalla :p. Hyvä minä!!

Tänään oli loistava päivä töissä, ei niinkään hommien suhteen, mutta ihan mahtavien uutisten takia :D.
Meidän yksi post-doc tutkija sai 5 vuoden rahoituksen itselleen ja se helpottaa myös meijän ryhmän tilannetta huomattavasti, kun siitä liikenee tarvittaessa myös materiaalirahaa :).
Kyllä nuo asiat ihan oikeasti järjestyy, vaikka välillä ankealta näyttäisikin !!
Tänään meistä kaikki teki labrassa hommia ihan typerä virne naamalla ja nauru ja vitsit raikasi vähän väliä :D. Tuli kyllä niin tarpeeseen tämä ihan ilmapiirinkin kannalta, kun ollaan oltu viime aikoina hieman alamaissa, kun mistään ei ole ollut varmuutta.
Vaikkei tämä mun omaa henkilökohtaista epävarmuutta poistanutkaan, niin kyllä sitä vaan on niin onnellinen toisen puolesta, tuo meni kyllä täysin oikeaan osoitteeseen :).
Itse hoksasin myös, että sen viimeisenkin säätiön apurahat, josta hain, on ilmeisesti myönnetty jo huhtikuun lopulla (vieläkään ei netissä näy), mutta mulle ei oo tullu mitään infoa postitse tai sähköpostitse eli en sitten varmaankaan ole sitä saanut. Jälleen siis syksyllä alkaa hakemusrumba ja stressi sen suhteen, saako ensi vuodeksi rahaa...
Mutta huomenna juhlitaan täytekakun kanssa tämän päiväistä ja muut murheet pois :).

Mutta nyt mun täytyy alkaa tekemään sitten Avonille tilausta ja suihkussakin käydä, kun tuli pyörän selässä ja Balancessa hikoiltua :). Oli kyllä mukava päästä taas liikkeelle, vaikkakin tänään oli taas tukkoisempi olo kuin mitä on ollut parina viime päivänä... Täytyy vielä pohtia huomisen Pumpin kohtaloa, siihen Combatiin kun ihan varmasti menen lauantaina oli olo mikä vaan :D.
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Hei, hieno homma, niin ne asiat tosiaankin tuppaa järjestymään =) Mä vilkuilin tänään töissä Dermosilin lehteä, mutta en sitten alkanu tilaamaan kun siinä ei näy niitä Outletin puolen tuotteita ja siellä on ainaki ollu jotain sellaisia juttuja joita voisin haluta. Tosin, emmä nyt tässä oo tilausta itekkää tekemässä, mut eihän sitä koskaan tiedä ;)

  Tuli noista sun kuntoiluista mieleen et meikäläinen taisi kehitellä toiseen jalkaan penikkataudin ihan tyhjästä. En oo rasittanu sitä mitenkään kummemmin, maanantaina se alkoi kipuilla ja en nyt työpaikalla mitenkään kamalasti kävellyt ja tuskin nyt autolla ajaminenkaan sitä aiheutti. Käyttöön kyllä otin kesäisemmät kengät eli ehkä jaloilla on tottumista siihen ja ehkä nuo muutki jutut sitten aiheutti moisen urheilijoitten vaivan. Onneks jalka ei oo enää kipeä muuten kuin koskettaessa. Lisäksi mulla taitaa olla joku miniflunssa joka myöskin maanantaina alko ilmotella itsestään, onneks tää on tosiaan vaan ollu semmosta et kurkku on kipeä ja vähän yskittää. Musta tuli siis heti raihnainen ku menin töihin, huvittavaa et viimeksikin kun pääsin töihin niin melkein hetimiten iski muutamat vaivat päälle =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä ne asiat tavalla tai toisella järjestyy :).
   Mulla on kans Dermolla se, että uutuudet tulee tilattua usein ja sitten Outletista, jotain mitä ei oo kokeillu. Toki onhan siellä sellaisia tuotteita, joita tulee tilattua uudelleenkin :).

   Ohhoh, onpas jännä tuo penikkatauti :o.
   Mulla itellä ei sitä tule muulloin kuin jos lähden hölkkäämään, siksi harmittaakin, ettei voi lenkkeilyä harrastaa :/.
   Toivottavasti sulla paranee jalat pian ja olisi vain kengistä riippuva vaiva!!
   Ja just tuon tyyppinen "flunssa" itsellänikin ollut nyt kolmatta viikkoa, todella ärsyttävää :/. Ja vielä ärsyttävämpää, jos vasta työtkin alkanut, tosin nyt kun sä oot enempi ihmisten kans tekemisissä, niin pöpötkin saa helpommin :).
   Toivottavasti menisi nopeammin ohi kuin minulla!

   Poista

Suositut tekstit