torstai 9. toukokuuta 2013

Vaihteeksi jälleen mansikka-jugurttia iholle

Tässä vanilja-jäätelöä samalla syöden onkin mukava kertoa muutama sananen kuukauden seuraavasta loppuneesta. Eilen oli sellainen olo, etten vain jaksanut alkaa kirjoittelemaan. Hieronnan jälkimainingeissa meinasi taas vaihteeksi hieman päätä särkeä :/.
En sitten tosiaan jaksanut kirjoitella, vaan päätin viettää illan lueskelemalla blogeja ja teinpä tilauksen myös piiiitkästä aikaa Halensille... Laitoin matkaa varten muutamat rantavaatteet ja bikinit kokeiluun, saa vaan nähdä milloin tilaus sitten tulee, kun tuli ilmoitus jokaiseen vaatteeseen, että toimitus kuun puolessa välissä :/. Pitää muutenkin soittaa asiakaspalveluun, että saisin laskulle tuon tilauksen, kun kahtena kokona tuli monet tilattua, kun en tiedä, mikä mun päälle enää menee...

Mutta nyt asiaan! Jälleen sain pienet ilon hyppelyt tehdä, kun tämä tuote loppui:
nimittäin Avonin Naturals-sarjan Moisturising Strawberry & Guava Body Yogurt kropparasva!
Tässähän oli parasta ennen-päivä jo... apua, millon se oli :o !! Oliko se helmikuussa... joo, sehän se oli (piti vanhasta postauksesta tarkistaa :D).
Mutta niin, tehoiltaan tämä oli ihan hyvin kosteuttava ja imeytyi myös kohtuullisen nopeasti, todella kiirekiire-aamuihin ei välttämättä ollut paras, mutta onneksi sellaisia ei itselläni ollut :).
Tuoksu tässä oli sellainen teollinen mansikka, jota taittoi pistävästi varmaan tuo guava. En ole aiemminkaan tämän tuoksusta tykännyt, enkä tykännyt edelleenkään. Onneksi tuoksu oli melko laimea, ettei se liikaa häirinnyt, pystyin siis hyvin käyttämään tämän pois.
Tätähän ei taida olla enää myynnissäkään, mutta en ostaisi tässä tuoksussa uudelleen. Tätä mulla on purkki vielä toisessa tuoksussa, ehkä kesällä pääsen jo sitä käyttämään :).

Nyt on käyttöön lähtenyt jo maaliskuussa parasta ennen-päivänsä kohdanneen Avonin vadelma-vartaloemulsio ja saman tuoksun suihkugeelin olen käyttänyt käsisaippuana jo aikaa sitten. Toivottavasti saisin jo ensi kuussa tämän rasvan loppumaan :).
Suihkuun lähti käyttöön sitten aika vasta hankkimani, uusi Avonin vadelma-hibiscus-suihkugeeli, jonka tuoksua rakastin hiusten freesaajassa, sekä paljon käyttämäni vadelma-kermavaahto-kylpyvaahto.

Tänne ei tämän kummempia. Edelleen tauti vaivaa ja silmä vuotaa, mutta saipahan tämän päivän kotona taas levähtää. Huomenna töihin ja sitten taas viikonloppu vapaa :). Kyllä tämä tästä!
Nyt voisin taas kynsiä alkaa lakata hoitolakalla, ehkä saisin tänä kesänä jo ensimmäisen kynsihoidonkin loppuun käytettyä :o.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit