torstai 23. toukokuuta 2013

Eipä pitäisi mennä koskaan sanomaan mitään...

Kuten esimerkiksi sitä, ettei tässä kuussa varmasti tule enää plussailuja...
Enköhän mennyt unohtamaan täysin, että töiden kautta tekemäni Oriolan tilaus tuli sitten tänään ja sain tuotteet mukaani :p.

Ei se onneksi paha ollut loppupeleissä :). Matkalle ostin tuon 50ml Kloranen kuivashampoon ja KarpaLact-kapseleita eli ne tuli tarpeeseen. Samaa ei voi sanoa noista suihkugeeleistä, mutta kun halusin jo edellisessä tilauksessa ne ostaa kokeiluun ja ne oli loppuunmyyty, niin ajattelin jälleen koittaa onneani... Ja oli kyllä aika herkun raikkaita sekä erittäin tunnistettavissa olevat tuoksut pullosta nuuhkittuna!!

*Valitus-varoitus: ne jotka eivät halua lukea, voivat sulkea tältä erää sivun ja palataan huomenna taas asiaan*

Muuten tämä päivä olikin aluksi suoraan sanottuna aika paska... Kaikki meni hyvin siihen asti, kun pääsin geelin kuvaamaan... Teknisesti oli lähes täydellisyyttä hipovan tarkat kuvat, mutta eiköhän 2 latausta olleet sekoittuneet ja menneet lähelle toisiaan, mikä tarkoittaa sitä, että tämä perkeleen CSGE ei lopu vielä tälläkään viikolla, vaan maanantaina pitää laittaa vielä 2 geeliä ajoon -.-
Onneksi oli seuraavan satsin PCR:t onnistuneet, niin huomenna pääsen sitten suunnittelemaan noiden 2 geelin latausjärjestykset, pipetointi-pleitti-kaaviot ja tekemään näytteet valmiiksi maanantaita varten... Noh, on tässäkin synkässä pilvessä se hopeareunus, ettei mun tarvitse mennä töihin lauantaina :p.

Tuon ketutuksen puuskassa menin sitten perumaan mun pumppi-varauksenkin, kun tympäsi sen verran ja kroppakin tuntuu niin raskaalta, jäykältä ja kipeältä, että evvk... Tosin alkoi sitten tuo peruutuskin ketuttamaan, kun tulin kotiin ja vaihdoin bikinit päälle tarkoituksenani hetken istua parvekkeella... Eiköhän niitäkin pitänyt alkaa säätämään entistä isommaksi, kun kaikki tursusi sillä säädöllä mikä siinä oli, kun ostin nuo viime syksynä -.-
Hemmetti kun taas tänäänkin oli töissä KAHTA kakkua tarjolla (toisessa ryhmässä oli saaneet apurahoja), niin mitenpä niitä voi vastustaa, kun nenän edessä tönöttää... Yleensä oon pystynyt välttämään tarjoilut, kun niitä on ollut joko aamu- tai iltapäiväkahvin aikaan ja itse en käy silloin kahvilla. Nyt ne oli sitten ruoka-aikaan pöydällä, kun menin eväät syömään...
Otetaan vastaan itsehillintää kiitos !!
Noh, nyt kotiin pääsyä otin ruuaksi vain salaattia raejuustolla ja jälkkäriksi maustamatonta jugurttia mansikoiden ja karviaisten sekä aurinkopuuron kera... Vaihtoehtona olisi ollut Mr.Insinöörin ranskalaiset+pekonit :p.

No joo, jospa tämä valitus riittäisi tältä erää ja lähtisi nauttimaan tuosta auringosta parvekkeelle.
Jospa se huomenna olisi parempi päivä, ainakin nähdään rakkaan R:n kanssa töiden jälkeen, joten jotain hyvää ainakin on luvassa :D.
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Oooh, miksei tommosia suihkugeelejä oo kaupoissa myynnissä =D Joo, vaikken ylipainoinen ookkaa, niin tiettyihin kohtiin kehoa (vatsa erityisesti, se on kamala röllykkä =DD) on kertyny ylimääräistä, on tosi 'kiva' kun jotkut vanhat vaatteet kinnaa päällä tai eivät edes mahdu päälle... =/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D.
   Jos haluat, niin voin mä sulle seuraavan kerran tilata noita suihkugeelejä, kun työkaveri tekee taas syksyllä tilauksen :D.
   Kyllä, tuo vatsanseutu on kyllä niin kauhea alue, että ihan hävettää bikineitä (tai juuri mitään muutakaan vartalonmyötäistä) pukea päälle :p.
   Muta nooh, ehkä me päästään tästä kriittisyydestä eroon jossain vaiheessa :).

   Poista

Suositut tekstit