torstai 2. toukokuuta 2013

Toukokuun ennustelut

Täytyy sanoa, että tästä kuukaudesta ei ole loppumisten osalta tulossa kovin hääppöinen... Sain melkein etsimällä etsiä purkkeja, että mitkä voisi ehkä jopa mahdollisesti loppua ja aika ikävän saaliin sain raavittua kasaan, enkä näistäkään sitten todellakaan ole varma, tuleeko puoletkaan loppumaan :p.

Tässä siis koko huikea määrä, mahtui hyvin jopa samaan kuvaan kaikki... Ja katti vielä lisäksi...
Mutta joo, noista varmimmat loppujat ovat hius-jutut, käsijutut ja vartalokuorinnat sekä kropparasva. Täytyy katsoa, maltanko tuon ripsivärinkin jo heittää menemään, vielähän tuo on joten kuten pelittänyt...
Kuvasta puuttuu jälleen pakasteessa säilyttämäni Lushin pari naamiota, ne loppuvat ihan varmasti, kun 3-4 kertaan riittää kummastakin jäljellä olevasta :).
Kaiken kaikkiaan siis yritän saada 17 tuotetta pois kaapista tässä kuussa *EvilMe nauraa jo ivallisesti epäonnistumiselle*
Täytyy yrittää vaikka tuoksunäytteitä käyttää vaihteeksi tässä kuussa muutama pois, josko sitten tulisi kirjoituksen aiheita lisää :).
Tästä kuusta tulee siis aika varmasti plussa-kuukausi, paketteja kun on joka puolelta tulossa ja houkutuksia liiaksi... Täytyy toivoa, että syksyä kohti tahti rauhoittuu, tulevien osalta siis ;).
Mutta huomenna tulisi sitten vuoroon ensimmäiset plussat, se mun Avonin huijaus-paketti siis :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Ihanan näkösiä tuotteita, näyttäis olevan toukokuu sulla tommosen pinkki-hailakka-teemainen. :D

  Hei, noi joulukoristeet tossa ikkunalaudalla....! :D Mahtavaa! Siis mun mies kokos meiän muovisen joulukuusen olohuoneesta pois joskus 3-4 vkoa sitten... :D Tammikuussa se hiton kuusi suoraan sanottuna vaan vitutti, mut sit sen koko kuusen ikäänkuin "unohti" ja se kuului jo sisustukseen... Ollaan "vähän" laiskoja molemmat! :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niinpä näyttää tuotteiden osalta olevan :D. Täytyy melkein vastaisuudessa muistaa vähän katsoa noiden (toivottavasti) loppuvien sävymaailmaakin :D.

   Nuo kynttilä-jutut on olleet tuossa ikkunalaudalla niin kauan kuin me ollaan tässä kämpässä asuttu :D. Ei oo vaan jaksanu siirtää niitä pois :p. Laiskuutta siis täälläkin ilmassa :D.
   Olisitte laittaneet siihen kuuseen vaan jotain kesäisiä koristeita, varmasti olisi sisustuselementtinä mennyt ;D.

   Poista

Suositut tekstit