sunnuntai 5. toukokuuta 2013

I really did Love this!

Yllättäen tänään loppuikin ensimmäinen tuote tälle kuulle!
Jotain hyötyä siis tästä flunssastakin on näköjään ollut kuitenkin :).

Eli käsivoidetta olisi jälleen kulunut loppuun. Tällä kertaa kyseessä oli työkäytössä ollut I Love...-sarjan Mango & Papaya Super Soft Hand Lotion.
Suhtauduin tähän melkoisen varautuneesti, kun petyin sen verran aiemmin käyttämääni kuorivaan suihku-smoothieen.
Mutta positiivisena yllätyksenä tykkäsinkin paljon sekä tämän tuoksusta että tehosta! Tuoksun tunnisti mango-papayaksi selkeästi, mutta oli sopivan hento, ettei hyökännyt nenään liikaa. Voiteissa ei tarvitse mun puolesta olla liikaa tuoksua, kun ne jää iholle pidemmäksi aikaa, mutta suihkutuotteissa sitä saa taas olla ihan reippaastikin :). Tässä tuoksu oli sopivassa suhteessa.
Teho oli myös mielestäni ihan kelpo, pari kertaa piti tosin pienet määrät lisätä ennen kuin kosteutti sopivasti omia käsiä. Kesäaikaan varmasti ihan sopiva olisi kosteutusteholtaan.
Tästä jäi kaiken kaikkiaan sen verran positiivinen fiilis, että voisin ostaa tätä käsivoidetta lisääkin tai kokeilla jossain eri tuoksussa!

Sain sitten vihdoin ja viimein päätettyä seuraavat voiteet käyttöön töihin ja kotiin :D.
Kotona on ollut käytössä Soap & Glory ja nyt töihin päätin ottaa Burt's Bees-voiteen. Kun äänestyksessä tuli tasapeli muutaman voiteen suhteen, niin näihin päädyin sitten lähinnä tuubien kokojen puolesta. Kotona kuluu hitaammin käsivoide nykyisin, joten 50ml tuubi on hyvä ja töissä taas kuluu enempi voidetta kaikkien pesujen ja hanskoissa haudutusten takia, niin tuo 73.5g on sopiva sinne ja saan näin kummatkin ehkä kohtuuajassa käytettyä :).

Täällä edelleen tauti jatkuu, eikä kuumetta nosta... Aamulla mittasin, niin pientä lämmönnousua vain havaittavissa, 37C. Oma normaalilämpö kun on 36.5C tuntumassa, niin en tuota kuumeeksi vielä laske, tosin ei edes ole sellainen olokaan... Huomenna siis töihin, täytyy toivoa, että saan siitä seminaarista tehtyä jotenkin järkevän, ajatus kun ei meinaa oikein skarppina olla...
Huomenna en varmaankaan kirjoittele tänne, panikoin sitä seminaaria illan :p.
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Mulla on ollu kurkku kipeä sieltä keskiviikosta asti, kuume käväisi silloin myös mutta ei sen kummempaa. Nyt piti sitten raahautua lääkäriin kun toinen silmä tulehtui! Tätä on kuulemma nyt liikkeellä, kurkkukipu ja köhä voi jatkua kuulemma viikonkin. Että ei muuta ku kärsi aikasi, ei sille mitään voi, siinä oli tuomio. no antibiootit silmiin. Saikulla nyt tää viikko sitten. Kesää ootellessa :D

  -MN

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auts :/. Täytyypä seurailla tuota silmää tarkemmin sitten, vaikken usko että tulehdusta olisi (ei ole kipeä tai punoita). Työkaveri (lääkäri) epäili, että voi olla myös tukkeuma kyynelkanavassa ja tuntuukin jonkinlainen patti tuossa nenän vieressä oikealla puolella. Sillekään ei voi tehä oikein mitään (nenäsuihketta ehkä kokeilla), vaan se lähtee sitten kun flunssa paranee.
   Itsekin oon kuullu täällä töissä, että tauti voi jopa 4 viikkoa kestää, joten ei kait tää viikko itsellä ole vielä sitten mitään :p.

   Toivotaan, ettei olla sitten reilun kuukauden päästä enää sairaita ;D.

   Poista

Suositut tekstit