tiistai 28. toukokuuta 2013

Hellettä riittää!!

Hellou jälleen!
Pahoittelut parin päivän hiljaisuudesta, mutta en sitten ehtinytkään sunnuntaina kirjoitella ennen elokuviin lähtöä :D.
Kuvasin kyllä meikin, jonka tein sinne, mutta esittelen sen jonain parempana päivänä :).
Lisäksi jumituin täysin koneelle selaamaan sormus-sivuja, kun MN laittoi linkkejä FB:n kautta mulle, kun hän etsii sitä loppuelämänsä sormusta ;). Häitä odotellessa siis ;D.
Ja täytyy myöntää, että itsellenikin löysin monia kivoja malleja, jotka voisin kelpuuttaa, jos joskus sen sormuksen saisin...
Mutta eilenkään en ehtinyt kirjoittaa, kun olin töissä iltaan ja menin suoraan sitten Combatiin. Olin siis kotosalla vasta puoli 9 paikkeilla, niin enää ei vaan sitten jaksanut alkaa kirjoittelemaan.
Mutta tämä päivä on ollut kiva, vaikka alkoikin todella p*skasti. Onneksi mieliala parani päivän edetessä ja lähdinkin sitten huomisen työsuunnitelmien teon jälkeen keskustaan hakemaan rokotetta apteekista!! Jälleen lähempänä matkaa siis ollaan, huomenna olisi sen pistäminenkin :).

Lisäksi sain tänään hakea myön passini !!!!!
Joko nyt saa alkaa pakkaamaan :D !!

Mutta mennäänpäs nyt seuraavien loppuneiden esittelyyn tässä vaiheessa :D.
Eli päätin heivata tämän Max Factorin False Lash Effect Mascaran menemään, kun piti vain päivä päivältä enempi käyttää ripsikampaa siistimiseen.
Vertailin tätä pakostakin käyttämääni Avonin SupesShock mascaraan, kun mielestäni aika samankaltaisia ovat (isot harjat ja tuuheuttavia).
Tämä olikin massaltaan heti paljon kosteampaa verrattuna Avoniin ja siitä iso plussa! Tämä taisikin kestää ainakin sen 3kk, mikä mulla on ripsareiden käyttöaikatoiveena.
Harmittavasti en vain nyt muistanut ottaa kuvia millainen efekti on ripsissä, mutta tuuheutta toi minun ripsiini ihan kivasti.
Kaiken kaikkiaan tämä oli ihan kiva ripsari, mutta silti jäin kaipaamaan sitä jotain...
Alennuksella voisin tätä kyllä ostaa lisääkin (tämä ostettu Hullareilta 19,90e/2kpl tarjouksella), mutta normihintaan (noin 17,90e) en, ei ihan ollut mulle sen arvoinen :p.

Nyt on käyttöön lähtenyt sitten samaisella Hullareiden tarjouksella ostettu toinen Max Factorin ripsari :). Pitää yrittää tästä ottaa kunnolliset ripsikuvat sitten!

Toinen loppunut on sitten Dermosilin Fig Leaves Hand Soap käsisaippua.
Tämähän oli sellaista kauniin vaaleanvioletin sävyistä, mutta tuoksu oli hieman pettymys. Mielestäni se oli todella laimea verrattuna Amber-suihkugeeliin, ei tuoksunut omaan nenääni juuri ollenkaan, enkä näin ollen pysty edes kuvailemaankaan sitä... Viikunan lehdille tämän pitäisi siis tuoksua, mitä se ikinä tarkoittaakaan...
Pesutehoiltaan oli ihan perussaippuaa, joka myös hieman kuivatti käsiä runsaasti pestessäni.
Ei siis jäänyt tätä ikävä, mutta olihan mukava testata :).

Tällaista siis tänne tällä erää!
Alan lepuuttamaan jalkoja, kun tuli tästä lämpimästä kelistä nautiskeltua urakalla pyöräillen; reilut 34km tuli tänään mittariin :D. Mr. Insinööri taitaa olla huomenna hieman jäykemmässä kunnossa, se kun ei ole niin paljon pyörällä polkenut :p. Moottoripyörällä hän on sitä vastoin ehtinyt ajella muutaman viikon aikana noin 1000km edestä :D.
Palataan taas huomenna, jos vain näiltä mahtavilta keleiltä maltan koneelle istahtaa ;).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit