tiistai 11. kesäkuuta 2013

2. Livboxini: Kesäkuu

Tullessani jalat hapoilla kotiin vähän ennen kahdeksaa Satsilta, kotona odotti valmis ruoka, 4 pulloa Pepsi Maxia ja Kesäkuun Livbox pöydällä, näistä voin vain sydämestäni kiittää Mr.Insinööriä <3 <3.
Enhän minä ollut malttanut mieltäni, vaan piti käydä lukemassa jo ennen boksin saantia Glitz & Glamin Minnan postaus asiasta :D.
Ja nyt ei varmaan viime kuuhun verrattuna ole yhtä paljon vaihtelua.

Väriteemana oli tällä kertaa kesäkuuhun sopiva, pirteä oranssi. Ja minulle tuli seuraavat tuotteet:

Clarins Skin Perfecting BB Cream spf 25, 8ml minituubi.
Kokeilin sävyä kädelle, niin oli aavistuksen liian tumma siihenkin, kasvoilla on varmaan vielä tummempi...
Mutta suunnittelin, josko tähän sekoittaisi jotain päivävoidetta hieman sekaan vaalentaakseni väriä... Toimisikohan??

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector Lip Balm, 5ml minituubi.
Tässä on jännä "karvainen" levitysosa, ihan mielenkiintoinen! Huuliin en ole vielä testannut, mutta kyllä tämä käyttöön tulee jossain vaiheessa :).

Cliniderm by Aco Active Defence Sun Face Cream spf 15, 30ml minituubi.
Mielenkiinnolla otan tämänkin käyttöön, sillä olen kyllä niistä Clinidermin tuotteista tykännyt, joita olen kokeillut ja käyttänyt!
Ainoa mikä hämmästyttää, on vain tuo suojakerroin 15... Luulisi kasvoille tarkoitetun aurinkosuojan olevan ainakin spf 25-30 :o. Tuossa BB-voiteessakin on spf 25!!

Olay Total Effects Day Moisturiser spf 15, 15ml minituubi.
Vähitellen on alkanut tuntua, että olen pikku hiljaa näille tuotteille jo kohderyhmää :p. Mistä niin muka huomaa, että kolmenkympin kriisi on lähestymässä...
Eli testiin lähtee tämäkin mielenkiinnolla :D.

Täysikokoisena tuotteena oli Sebamed After Sun Soothing Balm, 150ml purkki.
Hitto, että harmittaa, kun ehdin jo matkalle tilata Avonilta After Sun voiteen ja vanhaa Oriflamen After Sun Mousseakin on vähän jäljellä.
Tämä siis jää varmaan ensi kesää odottamaan, olettaen että tänä kesänä saan käyttöä myös täällä kotona niille :D.

Viimeisenä oli sitten myöskin "täysikokoinen" tuote, Depend Nail Polish sävy nro354, 5ml purkki.
Tuo oli tuollainen kiva vaalean lila ja oon vähän kahden vaiheilla, pitäisikö pitää itselläni tuo... Jos sitä tämän Livboxin kautta alkaisi "kartuttaa" tuota omaa kynsilakka-kokoelmaakin :D.
No joo, ei vaan tuo voisi olla sopivan vaalea sävy, että pystyisin itsekin lakkaamaan tuolla toisen käteni kynnet ilman hirveän värjäytyneitä kynsinauhoja :).
Täytyy pohtia asiaa...

Tällainen sisältö täällä, entäs siellä??
Jälleen täytyy sanoa, että olen tyytyväinen sisältöön, vaikken nyt täysin samalla lailla ilosta hyppinyt :).
Jälleen huomasin, että mulle sopii kyllä täydellisesti tämä Livboxin konsepti ja nuo minituubit on nopea ja helppo käyttää pois, vaikka kosmetiikkaa olenkin vähentämässä, parhaani mukaan :). Tässä pääsee vaan niin helposti testaamaan monia merkkejä, joita ei täysikokoisena testaamatta tulisi ostettua..

Mutta nyt lähden suihkun suuntaan ja nukkumaan, olen taas ihan poikki!!
Eilinen NTC tuntuu tuskana jaloissa ja menin sitten rasittamaan liikaa tuota vasenta rannetta, ettei siihen uskalla pahemmin painoa varata enää ja tarkasti pitää miettiä, mihin suuntaan kääntää ja vääntää...
Onneksi ei isommin haitannut Combatissa tai Spinningissä, vaikka aluksi niin pelkäsin.
Sen verran tämä suunnitelmia nyt muutti, etten voi NTC:ssä tai Pumpissa käydä niin pitkään aikaan kuin tuo on kipeänä :(... Plaah... No ei voi mitään, näillä mennään!
Uusi Combat-ohjelma oli kyllä mielenkiintoinen tällä kertaa! Siinä vaan ei voi nyt oikein jättää aivoja narikkaan, vaan joutuu tosissaan miettimään, mihin suuntaan lyö tai potkaisee, kuinka monta kertaa ja mikä lyönti tai potku on kyseessä... Sekoilin melkoisesti jaloissani :D. Jospa sitä olisi aikaa harjoitella tässä vielä.
Mutta nyt huomiseen!!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit