perjantai 28. kesäkuuta 2013

Loppuunkäytettyä sekalaista seurakuntaa

Jälleen seuraa lisää loppuneita purkkeja ja tuubeja ja yksi hukkaan mennytkin!

Nyt varmaan ihmettelette, mitä tämä täysinäinen suihkugeeli tässä tekee :D.
Tämä nyt yrittää hieman kuvata sitä hukkaan mennyttä tuotetta eli hukutin matkan aikana mun Avonin Naturals-sarjan Nourishing Indulgence Strawberry & White Chocolate Body Spray vartalosuihkeen.
Olin pakkaavinani mielestäni sen lähtöiltana laukkuun, mutta kotona laukut purettuani se ei ollutkaan ilmestynyt vessan kaappiin takaisin... Mr.Insinöörikin ehti viedä molemmat laukut jo varastoon, joten en ehtinyt niitä uudelleen tarkistaa. Epäilen kuitenkin, että en ole niin huonosti voinut niitä läpi katsoa, että se pullo olisi sinne jäänyt.
Jos se kuitenkin ilmaantuu uudelleen näkösälle, niin lisään sen takaisin plussa-listaan :).
Mutta suihkeesta sen verran, että mukavan makealle se kyllä tuoksui, kun se alkoholi ensin haihtui siitä ympäriltä ;). Eli kyllä näissä Naturals-suihkeissa on vaan melko voimakas se alkoholin tuoksu ensialkuun...
Harmi vain, että tämäkin oli vain hetken ajan myynnissä :(. Muuten voisin kyllä toisenkin setin tätä tuoksua ostaa... Nyt täytyy nauttia sitten tästä suihkugeelistä ja kropparasvasta kunnolla, kun käyttöön joskus pääsevät :).

Käyttöön on nyt sitten lähtenyt seuraava Naturals-tuoksu, vadelma-hibiskus :p.

Toinen loppunut on sitten vanha Oriflamen DermoProfessional Resurfacing Polish kasvokuorinta, josta vielä yökasvovoide/-seerumi on käyttämättä.
Tämän setin olenkin jo käyttänyt aikaisemmin ja nyt tällä kertaa käytin hyvin epäsäännöllisesti tätä, kun viimeksi meinasi iho herkistyä vähän liikaakin tätä käyttäessä.
Tuohon edelliseen tekstiin ei ole oikeastaan lisättävää. Tehokas kuorinta oli ja kiva oli kokeilla. En ehkä välttämättä enää ostaisi, jos myyntiin uudelleen tulisi tämä setti. Nyt saanut tarpeeksi testailla tätä :).
Voiteen otan käyttöön varmaan syksyllä, kun nämä aurinkokelit loppuu. Ei ainakaan sen takia iho herkisty tai ärsyynny :).

Viimeinen loppunut tälle erää oli sitten tämä Cutrinin Bio+ Oil Control Volume Spray tyvisuihke.
Ja ei tämä ainakaan ilman kuivaajaa tehnyt juuri mitään tuuheutta tyveen eli yksinään ei toimi, turhaa yritin toivoa :p. Harmittaa, etten matkalle ottanut tätä testiin mukaan, että olisiko rasvoittumista hillinnyt, siellä mulla ainakin tuntui hiukset rasvoittuvan nopeammin, kun joka päivä oli pakko pestä hiukset uinnin jälkeen. Tai ehkä se johtuikin siitä, kun tätä ei ollut mukana ;D.
Mutta joo, en oikein tullut hullua hurskaammaksi tämän kanssa. Ei tästä haittaa ollut, mutta ei nyt silmin nähden hyötyäkään. En tiedä, aionko ostaa uudelleen...

Käyttöön lähti nyt viimeinen "tyvisuihke" ja en tosiaan tiedä, aionko ostaa minkäänlaisia näitä enää, kun pitäisi sitä hiustenkuivaajaa varmaan näiden kanssa käyttää, enkä todellakaan jaksa joka pesukerta siihen ruveta. Täytyy mietiskellä tämän viimeisen suihkeen ajan asiaa :).
Nyt mä jäin jälleen viikoksi tänne ihan ypöyksin, kun Mr.Insinööri lähti kattien kanssa maalle kotiinsa. Täytyy nyt toivoa, että vihdoin mun jumppasuunnitelmat onnistuisi, kun melkein joka kerta ne on menneet jonkin syyn takia plörinäksi, kun olisi tällainen mahdollisuus ollut :/.
Tässä ehtii ainakin kroppaa parannella eilisen Pumpin jäljiltä maanantaiksi, hieman jumissa meinaa olla joka paikka :D.
Mutta huomenna tulee rakas R käymään kylässä! Nyt ei ollakaan taas vähään aikaan nähty, saa nähdä miten tukalissa tunnelmissa R alkaa olla jo, kun H-hetkeen on noin kuukausi enää aikaa :o !!! Riippuen toki, kuinka hyvin pikkuinen haluaa vielä yksiössään aikaa viettää :D.
Mutta palataan huomenna sitten viimeisten loppujien kanssa!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit