perjantai 7. kesäkuuta 2013

Piipahdus Sademetsässä

Jälleen on yksi viikko pulkassa ja vielä olisi 5 päivää töitä ennen parin viikon lomaa \o/. Ei kyllä yhtään enää malttaisi, 8 päivää Turkkiin lähtöön, iiiiikkkk :D.
Selvisi muuten eilen jutellessani MN:n kanssa, että siellä meidän "asunnossa" on myös kylpyamme, mikä tarkoittaa sitä, että voin ottaa nuita Lushin kylpyjuttuja mukaan ja testata ne kunnolla ammeessa! Ja se taas tarkoittaa vähentyviä tuotteita :D.
Täytyy toivoa, että mä saisin tuon viime kuun kirittyä kiinni tämän myötä :).
Ja nyt sopivasti olisikin seuraavan purkin esittelyn aika!

Eli päätinkin laittaa tämän Oriflamen Amazonia Shower Gel suihkugeelin käsien pesu-läyttöön ja täytin sitten sen mun täyttöpumppupullon tällä. Suihkuunkin tosin riitti vielä huuhdeltavaksi 4 pesukertaan.
Tuoksu ei mielestäni ollut paha, mutta se oli täsmälleen sellainen, että itseni tuntien olisin varmasti kyllästynyt ennemmin tai myöhemmin siihen.
Tuoksu oli siis sellainen kukkainen, mutta samalla hitusen makea ja raikas ja voisin hyvin kuvitella, että jos pääsisi käymään Amazonin sademetsissä, niin siellä voisi tuoksua samalta :).
Noin muuten oli mielestäni ihan perussaippuaa, vaahtosi normaalisti ja hitusen ehkä kuivatti ihoa.
En siis ostaisi enää uudelleen, mutta oli kyllä mukava testata tämäkin. Tietystihän mulla on se pumppupullo vielä täynnä tätä :D. Lisäksi käyttöä odottaa myös palasaippua ja vartalovoide ja käytössä on nyt kasvovesisuihke, joka on erittäin kiva jumpan jälkeen!
Nyt aloin miettiä, että pitäisiköhän mun kuitenkin laittaa vaikka se kropparasva arvontaan, kun menin tämän suihkugeelin käyttämään jo pois...
Minä kun yleensä käytän saman tuoksuista rasvaa ja suihkugeeliä yhtä aikaa :p.

Tällaista siis tänne, nyt voisin syventyä hetkeksi Lush Times-lehden maailmaan. Iltasella ehkä sitten patiolle juhlistamaan MN:n kesäloman alkua, kun vielä tänään on hyvä ilma :D. Viikonloppuna ja ensi viikolla näyttää siltä, että nämä kelit normalisoituvat ainakin täällä perus Suomen kesäksi :p.
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Iiiih, 8 päivää!!!! Oon ihan innoissani sun puolesta täällä! x) Otahan sitten niiiiiin paljon kuvia että kun sun blogin avaa niin kone menee jumiin siitä kuvatulvasta! :'D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä täälläkin meinaa olla tunnelmat samaan aikaan malttamattomat ja innokkaat, mutta samalla myös jännittää ja pelottaa ihan järjettömästi (ensimmäinen tällainen reissu kun on) :D.
   Ja ihan varmasti kuvia otan paljon muistoksi :D

   Poista

Suositut tekstit