torstai 27. kesäkuuta 2013

Viimeiset loma-loppujat

Vaikkei minun ennustukset menneet lähellekään oikein loppuvien purkkien osalta alkukuusta, niin eivät ne kuitenkaan ihan mahdottoman kauaskaan jääneet :). Jospa sitä heinäkuussa sitten loppuisi lisää siitäkin porukasta!

Mutta niin, otin Turkkiin mukaan 3kpl näitä toukokuussa ostamiani Montagne Jeunessen pussinaamiota, kun ajattelin, että varmasti kaikki 3 saan käytettyä siellä... Väärässä olin :D.
Sain käytettyä vain ja ainoastaan tämän Strawberry Shouffle Moisturising & Purifying Masque naamion, sillä tästä yhdestä pussista riitti mulla muistaakseni 3 vai 4 kertaan :).
Riittoisuudesta siis ensimmäinen plussa!
Tämä naamio oli sellaista vaaleanpunaista "kermavaahtoa", olomuoto oli yllättävän kuohkeaa eli aivan kuin kermavaahtoa. Tuoksu oli omaan nenääni herkullinen, sokerisen mansikkainen, mutta ei mielestäni sellainen liian esanssinen kuitenkaan. Tämä sisälsi myös hieman jotain kuorivia rakeita, josta varmaan tuo "puhdistava"-termi tulee tähän, herkempi/kuivempi ihoisille kävisi siis varmasti myös mukavasta kuorinnasta!
Ja kyllä tämä pehmoisen ja kosteutetun tunteen jätti iholle, kun annoin yleensä kylvyssä lilluessani tämän vaikuttaa 10-15min kasvoilla.
Kaiken kaikkiaan tästä jäi erittäin positiivinen fiilis ja innolla kokeilen myös nuo muut 4 jäljellä olevaa naamiopussukkaa :).

Tämä minun ikivanha (olikohan tämä kesä peräti 4. vai jopa 5.) Oriflamen After Sun Pampering Mousse eli auringonoton jälkeinen moussemainen voide jäi Turkkiin roskakoriin.
Tästä olisi riittänyt ehkä pariin käyttöön vielä, mutta ajattelin, etten enää jaksa sen takia raahata takaisin, varsinkin kun uusia After sun-voiteita minulla on nyt Avonin ja Livboxin Sebamedin sekä parit minikokoiset.
Mutta tykkäsin hurjasti tämän moussemaisesta koostumuksesta, minua kun kaikki erikoisuudet aina kiehtoo enempi ja vähempi :).
Mielestäni toimi ihan kohtuullisesti tehtävässään, tosin sain jotain aurinkoihottumaa/ muuta ihottumaa jalkoihin reissussa, niin siihen ei tämä eikä kyllä mikään muukaan hirveästi auttanut (kun otin siihen kyypakkauksen pillerin ja laitoin tätä, aloe vera-voidetta, bepanthenia, kylmävoidetta...), mutta noin muuten rauhoitti hieman ihoa auringossa olon jälkeen.
Tätä ei ole ollut enää vuosiin myynnissä, mutta tuon olomuodon takia kyllä voisin ostaa uudelleen, jos tulisi myyntiin.
Riittoisaa tämä oli ainakin (tai sitten ei ole ollut kunnon kelejä ottaa aurinkoa :p ).

Nyt alan viimein valmistautua jumppaan lähtöön, kun olokin helpottunut eilisen jälkeen. En tiedä, mistä se äkillinen vatsakipu sitten tuli, mutta enää sitä ei ole :). Tänään siis luvassa ensin Pilatesta ja sen perään Pumppia!! Jeee!!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit