torstai 6. kesäkuuta 2013

Sydämellisen söpö

Venähti jälleen eilinen ilta kaikkien muiden hommien takia, niin en sitten postausta ehtinyt enää värkätä :). Kommentteihinkin vastaaminen meni melkoisen myöhään, kun ennen jumppaa värkkäilin Avonin tilaustalähetyskuntoon ja pyykkejä ja sitten jumpan jälkeen käytiin kaupassa ja piti sitten se tilaus lähettää.
Täytyypä nyt jo sanoa, että hyvä tilaus tuli tämän vähennysprojektin osalta ja noin muuten tuli tosi hyvä tilaus, että kannustetuotteetkin saan :). Niistä tosin aattelin ainakin toisen laittaa arvontaan, kun en itse varmaan kyseisiä tuotteita tarvitse :).

Tänään oli suunnitteilla mennä Pumppiin, mutta aamu oli suoraan sanottuna syvältä, niin en sitten jaksanut... Tuli pitkästä aikaa sanaharkkaa Mr.Insinöörin kanssa ja siinä samalla sitten itkettyä, niin sain siitä sitten koko päivän kestäneen pään jomotuksen -.-
Nyt sitten täällä oon taas yksin sunnuntaihin kissojen kanssa, saapahan mietiskellä asioita rauhassa...
Se on vaan niin turhauttavaa, kun vuosi vuoden jälkeen pitää aina käydä samat asiat läpi uudelleen ja uudelleen ja turhautua aina niihin samoihin asioihin kerta toisensa jälkeen. Tuntuu, että sitä vaan kierretään samaa kehää, eikä mikään etene koskaan mihinkään... Huoh...
Noh, ehkä paremmin nukuttu yö auttaa näkemään taas asiat kirkkaammin, viime yö jäi todella lyhyeksi unien osalta, niin sekin saa kaiken näyttämään ankeammalta kuin ehkä onkaan...

Mutta nyt vihdoin siihen kuun ensimmäiseen loppujaan!!!
Eli sain käytettyä tämän, MN:ltä vuonna 2011 jouluna lahjaksi saadun, Bomb Cosmeticsin Miss Pinkwhistle Soap palasaippuan.
Muistelin, että olisin ottanut tästä kokonaisenakin kuvan ja laittanut tänne, mutta en löytänyt sitä blogista.

Sitten katselin tuolta kansioista kuvia ja olihan mulla 25.4. tämä tarkoitus laittaa, mutta se oli sitten näköjään unohtunut :D.
Mutta tässä saippua sitten alkuperäisenä!
Erittäin kaunis saippua omiin silmiini :).

Noin muuten tämä oli ihan perussaippua, tosin ei mielestäni kuivattanut ihan yhtä pahasti kuin jotkut käyttämäni saippuat.
Tuoksusta en vain tässä juuri välittänyt, melko kukkainen ja omaan nenääni jotenkin ruusuinenkin meinasi olla (vaikkei tuossa sisällössä suoraan ruusua olekaan) ja en vain kukkaistuoksuista pidä.
Kiva oli kyllä testata ja mullahan on tästä setistä vielä käyttämättä kylpypallo ja hierontapala :). Tätä saippuaa en ostaisi itselleni uudelleen ihan tuoksun takia, mutta täytyy sanoa, että tuolla nettisivuilla näytti olevan melko herkullisen näköisiä saippuoita (ja kaikkea muutakin) :D.

Kesän kunniaksi päätin ottaa käyttöön sitten taas Lushin saippuaa ja vuorossa Sandstone :). Tästä sitten enempi juttua varmaan ensi kuussa, jos/kun tämä toivottavasti loppuu.

Nyt voisin yrittää alkaa piristää mieltäni ja suunnittelemaan vihdoin kosmetiikkaa, jota otan matkalle mukaan.
Oon muuten tehnyt jo yhden listan shoppailuun liittyen: aiotaan käydä ehkä Terracity-ostoskeskuksessa ja tein sitä varten listan liikkeistä, joissa haluan ehdottomasti käydä :D.
Tässäpä tännekin se liike-lista:

Basement:
-Levi's (vaatteet)
-Mavi Jeans (vaatteet)
-Macro Center (market)
Ground:
-Mango (vaatteet)
-Zara (vaatteet)
-Sephora (kosmetiikka)
1st Floor:
-Bershka (vaatteet)
-Pull & Bear (vaatteet)
-Stradivarius (vaatteet)
-Marks & Spencer (market)

Nämä ovat tosiaan sellaisia, missä käydään ehkä ensin ja jos aikaa jää, niin sitten suunnistellaan muihin liikkeisiin :). Kenkiä aattelin myös ehkä katsoa jostain, niitä kun ei itsellä ole koskaan liikaa :D.
Saa kertoa vinkkejä noista liikkeistä, jos löytyy tuolta nettisivulta tuttuja nimiä!!
Basaareissa ei ole tarkoitus nyt käydä, kun tarkoituksena on pitää pääosin aurinko- ja rentoutumisloma ja muutenkin mulle se taitaa olla liikaa kulttuurishokkia yhdelle kertaa :D. Ne shoppailulomat ovat sitten oma lukunsa :D.
Yhdellä retkelläkin on ehkä tarkoitus käydä, mutta se nyt riippuu täysin siitä, kuinka turvallista tuolla sitten meidän loman aikana on... Huolestuneena oon seurannut uutisia niistä mellakoista, joita tuolla ympäri Turkkia on nyt ollut (myös Antalyassa on jotain ollut...).
Jos pahalta näyttää, niin sitten jää shoppailut tyystin ja ollaan vaan meijän hotelli- ja lomakylä-alueella, haluan tulla kuitenkin hengissä takaisin kotiin :p.

Mutta katsellaanpas taas huomenna seuraavaa postausta, jos ei mitään erikoista tapahdu!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit