keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Virkistäytymistä

Tänään oli hieman rennompi päivä, kun oli työpaikan virkistäytymispäivä.
Töistä poljettiin porukalla Ainolanpuistoon, jossa saatiin tutustua Taijiin reilun puolentoista tunnin ajan. Olihan se ihan mielenkiintoista, mutta kun keskittyminen herpaantui koko ajan ja vaikka kuinka yritti katsoa ohjaajasta mallia, niin en siltikään tajunnut, miten ja missä järjestyksessä pitää kädet laittaa mihinkin asentoon ja kumpi käsi johtaa ja milloin pitää siirtää jaloissa painoa toiselle puolelle jajajaja... :D
Muutenkin meinasi olla niin jäykkä olo kaikista jumpista, ettei saanut selkärankaa ja jalkoja taipumaan haluttuihin asentoihin... Mutta siinä mielessä oli kyllä tosi kiva kokemus, että sai vähän enempi rangalle liikettä ja muuten hieman mieltä rauhoittaa. Ehkä tuota voisi joskus kokeilla uudestaankin, mutta ehkä vähän häiriöttömämpi paikka saisi olla. Nyt siellä tallusteli sorsia ja niiden poikasia meijän seurana :D.

Niin ja taisin varmaan palelluttaa itseni sitten tänään... Flunssaa odotellen :(. Ihan jäätävän kylmä tuuli ollut täällä tänään, en tajunnut kuinka kylmä se oli, kun pukeuduin liian kevyesti töihin lähtiessä... Vieläkin tuntuu se kylmyys ihan luissa ja ytimessä asti, tässäkö se meidän kesä sitten oli ?!??!
Ei kyllä enää harmita, että sunnuntaina on lähtö, vaikkakin pelkään sitä flunssan puhkeamista pahimmilleen nyt... Mukavampi siellä lämpimässä on ehkä kuitenkin sairastaa :p.

Mutta niin, Taijin jälkeen lähdettiin lounaalle Ravintola Hilikkuun, siellä oli pöydät varattuna. Tällaista evästä siellä oli:

Alkuruuaksi oli patonkia ja mozzarella-salaattia.

Pääruuaksi otin savustettua lohta, toisena vaihtoehtona oli häränpihvi. Lisukkeena uuniperunaa ja kukkakaaligratiinia (tai jotain sellaista tuo takimmainen taisi olla).

Jälkkäriksi oli jäätelöä ja mansikoita.
Tämä oli melko kylmää, varsinkin kun muutenkin jo paleli :D.
Mutta kaikki ruuat oli herkullisia, kalassa olisi voinut olla suolaa ehkä hitusen enempi, mutta oli sekin hyvää. Ja vatsa tuli hyvin täyteen :D.
Tuo Hilikku voisi olla ihan hyvä juhlapaikkanakin, siellä on ilmeisesti isompia saleja ja pienempiä kabinetteja.

Syönnin jälkeen sai sitten vapaasti lähteä kotiin tai töihin, miten itse halusi.
Itse kävin kaupungilla hakemassa muutaman jutun vielä matkalle:

Käsidesiä The Body Shopista mansikan ja mangon tuoksuisena ja isot puuvillavanulaput ja nuo puikot osui stokkalla silmiin, niin nekin lähti mukaan.
Nyt olisi myös käsimatkatavaralaukut odottamassa sisällä pakkaamista, että pitäisiköhän sitä ihan oikeasti vihdoin alkaa katselemaan tavaroita kasaan :p. Monta kertaa olen aikonut, mutta olen vain mielessäni niitä pakannut :D.
Ehkä se vain jollain tavalla pelottaa, kun sitten se konkretisoituu kunnolla, että me ollaan ihan oikeasti lähdössä!
Ja pitäisi jaksaa valokuvata jotkut tuotteet, kun ne eivät välttämättä tule enää takaisin päin...
No mutta, jatkan pohdintoja :D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit