tiistai 25. kesäkuuta 2013

Kylpyjuttuja osa 2.

Taas meni hieman myöhemmäksi tämä päivittely, käytiin nimittäin moottoripyörällä päiväseltään Mr.Insinöörin porukoiden mökillä Oulujärvellä saunomassa :).
Se olikin mun ensimmäinen motskari-kyyti tälle kesää ja kyllähän tuo takamus puutui ja kädet väsyi siinä reilun 200km kokonaismatkalla :D. Harmi vaan, että menomatkalla piti joutua myös sadekuuron yllättämäksi, joten oltiin melko märkiä, kun perille päästiin :p. Kiva siellä oli kuitenkin taas käydä!
Mutta nyt olisi luvassa seuraavat 2 loppunutta kylpyjuttua esittelyssä!

Näitä Avonin Bath Snowflakes kylpyvaahtohiutaleita mulla ei ollutkaan enää hirveästi jäljellä matkalle (kuva on otettu aikaa sitten), joten loput eivät riittäneet ollenkaan ammeen vesimäärään :D.
Mutta jalkakylvyissä vaahtosivat ihan normaalisti ja kuivana tuoksuivat selvästi laventelilta. Käytössä en jälleen itse huomannut selkeästi tuoksua.
Laventelikaan ei ole tuoksuna mun juttu, joten näitä en ostaisi enää uudelleen, jos joskus uudelleen myyntiin tulee.

Sitten loppui myös Lushin Mrs. Whippy Bath Bomb kylpypommi, jota ei ole enää myynnissä. Ostin tämän aikanaan, kun oli viimeisinä hetkinä myynnissä.
En muistanut tästä kopioida sisällysluetteloa, kun oli vielä myynnissä :(.

Tässä pommi vielä käytössä. Olin käyttänyt tuota jalkakylpyihin sen verran, että tuo sitten hajosi kahteen osaan.
Sihinää tästäkin kuului ja tuo pinkki ydin teki ihanan pinkin kylpyveden.
Jälleen en tuoksua erottanut, mutta kuivana tuoksu oli karkkimaisen makea. Iho oli myös suhteellisen pehmeän ja kosteutetun tuntuinen kylvyn jälkeen.
Voisin vaikka uudelleenkin ostaa, jos tulee joskus takaisin myyntiin :).

Nyt voisin alkaa suunnitella taas Avonin tilausta, kun huomenna pitäisi se viimeistään tehdä. Tulee taas pieni tilaus olemaan, kun edellinen oli isompi :).
Sitten tuossa tänään hoksasin, että pitäähän mun esitellä kosmetiikka-ostokset, jotka tein Turkissa! Nehän ovat tämän kuun plussina :D. Se postaus tulee sitten viimeinen päivä, tänään mulla loppui saunoessa taas pari tuotetta ja ainakin yksi tuote on loppumassa parin päivän sisään eli ne pitää esitellä ensin. Näyttää siltä, ettei tämä kuukausi ihan katastrofi ole :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit