lauantai 8. kesäkuuta 2013

Syväkosteutusta kasvoille

Taas on yksi ilon aihe tässä vähennysprojektissa; kasvorasvaa yksi purkki vähemmän \o/.
Ja sitähän ei mietitä, että viime kuussa tuli yksi rasva lisää... :D

Eli sain siis käytettyä viimeiset rippeet tästä Mr.Insinöörin serkulta ostamastani, puoleksi käytetystä Biothermin Aquasource 24h Deep Hydration Replenish Gel kasvogeelistä.
Olen aiemminkin jo käyttänyt yhden tällaisen, kun ostin aikoinaan Hulluilta Päiviltä Aquasource-setin, jossa tämä oli täysikokoisena tuotteena.

Vaikka sisällyksessä onkin silikonia ja alkoholia kolmantena ja neljäntenä, niin oma ihoni kyllä piti tästä voiteesta ja mielestäni kosteutti ihan mukavasti, myös yövoiteena käytettynä. Ei jäänyt mitään kiristävää tunnetta, vaikka käytin yksin ilman seerumia alla.
Tämä imeytyi kuitenkin hyvin ihoon, eikä jäänyt rasvaisena ihon pinnalle, tosin tämä olikin geelimäistä olomuodoltaan. Sopii varmasti parhaiten normaalille ja sekaiholle.
Kaiken kaikkiaan ei mulla ole tästä pahaa sanottavaa ja voisin ilolla ostaa uudelleenkin käyttöön, itselleni sopi kyllä hyvin :).

Nyt olen vaihteeksi ottanut käyttöön sitten Avonin vanhemman rasvan. Tämä on Solution-sarjan rasva ennen uudistusta. Yhdessä purkissa on yhdessä sekä yö- että päivävoide (2x40ml), joka on minusta hyvä! Tosin aika iso tuo kyllä on, mutta onneksi mahtuu hyllylle ihan hyvin :).
Tästä mulla on myös matkalle mukaan lähtevä 2x10ml koko ja varmaan sen purkin tulen säästämään, erittäin kätevää laittaa siihen yö- ja päivävoiteet omiin lokeroihin :).

Mutta joo, eilen tuli käytyä taas yöelämässä juhlimassa MN:n kesäloman alkua muutaman kaverinsa kanssa :). Todella kiva ilta oli jälleen!!
Käytiin torilla patiolla parit juomassa ja sitten alkoi tehdä mieli hiukopalaa, joten suuntasimme Amarilloon, josko siellä olisi keittiö vielä auki.
Onneksi oli ja näin ollen söimme siellä :).
Itse maistoin kerrankin Kana-caesarsalaatin ja hyvää oli !! Porukalla otettiin myös omena-sangriakannu ja sekin oli oikein maittavaa :). Kuvia en ottanut, kun siellä oli liian hämärää mun kännyn kameralle.
Syönnin jälkeen siirryttiin alakertaan tanssimaan ja sulattelemaan ruokia :). Alkuun oli aika vähän porukkaa, mutta sitten sinne pölähti ihmisiä ihan kiitettävästi. Oli kuitenkin mukava tanssia välillä vähän väljemminkin :).
2 aikaan olin kuitenkin jo kiltisti kotona, eikä aamulla päätäkään särkenyt :). Ja nukuin suosiolla pitkälle iltapäivään (mitä kissat antoi nukkua), kun satoi ja ukkosti. Hyvä syy ottaa rennosti :).
Tällaista siis tänne tällä erää!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit