sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Kotona taas!!!

Hellou hellou!!!
Niin se viikko vierähti ja oon taas kotosalla.
Hemmetinmoinen väsymys päällä, kun kotimatka alkoi 2 jälkeen yöllä reilun 3 tunnin yöunien jälkeen :D.
Kissatkin ovat kuitenkin myös kotona, kun käytiin ne tuossa alkuillasta hakemassa päikkärien jälkeen ja tulipahan myös ostokset kuvattua ja lomakuvat siirreltyä koneelle :).
Vielä pitää MN:ltä saada kuvat, niin sitten voi kunnolla suunnitella, mitä kuvia tännekin pistän :).
Mutta kerta kaikkiaan mahtava reissu oli, ei tarvinnut huolehtia juuri mistään muusta kuin siitä, että on ajoissa aina syömässä ;D. 3-4 lomakiloakin taisi tulla viikon aikana, mutta jospa huomenna jaksaisi jo jumppaan lähteä niitä karistamaan :).
Netti oli melko hidas siellä, joten en tosiaan alkanut edes yrittää tänne ladata kuvia tai tekemään päivityksiä. Juuri ja juuri pääsi Facebookissa käymään myöhään iltaisin tekemässä päivitykset :).

Kerron sitten kuvien kanssa tarkempia juttuja lomasta, alkuviikosta taidan laitella tänne sitten loppuneista tuotteista jutut. Olitte tosin oikeassa sittenkin siitä, että liikaa oli tavaraa mukana, enkä tosiaankaan ehtinyt/jaksanut vaivautua siellä kuumuudessa muuta juuri käyttämään kuin BB-voidetta, aurinkorasvaa ja After Sun-voidetta :D.
Mutta nyt lähden nukkumaan ja toivon mukaan mulla huomenna toimii aivot jo paremmin :p.
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Tervetuloa takas! :D Mahtavaa, että oli ihana loma, odotan innolla juttuja reissusta! :)

  Äkkiä meni viikko mullakin, mä paahdoin sitte koko sen ajan töissä, mitä sä olit reissussa. :D 10 päivää ja 11 duunivuoroa putkeen! En tietenkään todellakaan ois mielummin maannu sitä aikaa jossain etelässä... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset!
   Reissu-juttuja laitan heinäkuun alusta, kun tämä loppukuu menee aika hyvin loppuneiden postauksiin :). Sitten ei taas kuun alussa ole loppuneita heti, niin helpompi nuita reissu-juttuja sitten laitella :).

   Voi ei, miten sä noin älyttömästi töitä oot tehny??? :o
   Toivottavasti et itseäsi loppuun polta tuolla tahdilla!!
   Onko sulla lomaa tiedossa piakkoin kuitenkin? :)

   Poista
  2. Toi oli onneksi vaan yksittäinen pitkä duuniputki. Alotin kesäkuun alussa työharjottelussa, ja sitten on oma työ (extrana) päälle, niin niitä vuoroja oli sitten mukavasti vuorotellen. :D Omasta duunista alkoi nyt 4 viikon loma, ja työharjottelussa jatkan n. 3 vuoroa / vko, niin no hätä. :)

   Poista
  3. No huh, onneksi oli vain yksittäinen pidempi raadanta sitten :).

   Poista
 2. Teretulemast takaisin! =) Ja ooh, vähänkö odotan innolla postausta siitä mitä kosmetiikkaa oot reissusta ostanu... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos :) !!
   Heh, saatoin jopa yllättää itsenikin nuilla kosmetiikka-ostoksilla :D

   Poista

Suositut tekstit