maanantai 10. kesäkuuta 2013

Avonin 8/13 jakson tilausta ja kropan rääkkäystä

Eilen ei tullut mieleen oikein kirjoitella mitään, niin oli parempi taas pitää välipäivä.
Tänään tulikin sitten sopivasti taas Avonin paketti, josta olen omalta osaltani aikas ylpeä :p.

Nyt olikin pitkästä aikaa isompi tilaus kaiken kaikkiaan, kun ystäväni äiti sai muutaman työkaverinsa yllättäen tilaamaan jotain pientä :).

Ja sitten omat tilaukseni... En tilannut muuta kuin karvanpoisto-voiteita, kuvastoja ja muuntautuvan mekon (pääsee tämänkin matkalla testaamaan :p).
Nuita voiteita en ole laskenut aiemminkaan kosmetiikkasaldoon, se on välttämätön paha vain itselleni ja niitä sitten kuluukin varsinkin nyt kesäaikana ihan reippaasti...
Vartalovoide ja -suihke ovat Naturals-sarjan uutuuksia, jotka tulee myyntiin 9.jaksossa; lilja & gardenia. Nämä laitan suoraan sitten synttäriarvontaan, kun en välitä kukkaistuoksuista yhtään :p.

Tulipa käytyä taas kurittamassa läskiä tänään kunnolla Core- ja NTC-tunneilla pitkästä aikaa... Oli niin ihanan kamalaa, että huhhuh :D. Corenkin ohjelma oli aiempia ohjelmia rankempi mielestäni... Tai sitten olen vain täysin rapakunnossa tällä hetkellä :p. Ja se on kumma, kun en koskaan muista, kuinka kamalan ihana tuo NTC-tunti on! Saapa nähdä, miten huominen menee kun pitäisi pyöräillä töihin, sitten Satsille ja Satsilla olisi Combat sekä Spinning55-tunnit ja sitten pitäisi pyöräillä vielä kämpille (ja todennäköisesti vesisateessa...).
Tosin keskiviikko on sitten jumpista vapaa päivä, ainoat ovat vain pyöräilyt töihin, keskustaan ja kotiin. Silloin meillä onkin töissä virkistyspäivä! Mennään aamupäivällä Ainolanpuistoon Taichi:ta (miten ikinä kirjoitetaankaan) kokeilemaan ja sitten Ravintola Hilikkuun syömään. Innolla odotan tuota, kun olen tykännyt niistä liikkeistä mitä jumpissa on tullut vastaan :) !!
Torstaina olisi viimeiset liikunta-rutistukset ennen lomaa, Pilateksen ja Pumpin avulla (ja jälleen ne töihin pyöräilyt). Viikottain on tullut nuita työmatka-pyöräilyjä aina 50-60km, joten onneksi edes hyötyliikuntaa on tullut harrastettua, vaikkei tuonne salille ole kovin usein viime aikoina päässyt... Enköhän tämän jälkeen voi ihan hyvillä mielin hieman siellä altaalla ollessa sitten syödä ja juodakin jotain :p.
Huomenna sitten yksi loppuneen esittely, ellen sitten saa kesäkuun Livboxia jo huomenna!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit