lauantai 15. kesäkuuta 2013

Auringon hehkua iholle ennen lomaa... tai sitten ei

Sain kuin sainkin loppumaan yhden tuubin ennen lomalle lähtöä ja yksi toinenkin purkki oli lähellä loppumistaan :). Noh, jospa sitten viikon päästä sekin loppuu, kun tullaan takaisin :).

Sain jälleen käytettyä vartalonkuorinnan ja kyseessä oli viime kuussa ostamani Oriflamen uusi Silk Beauty Sun Glow Softening Body Scrub.
Odotukset oli korkealla tämän suhteen, vaan sain pettyä karvaasti.
Tämä ei kuorinut minkään vertaa, vaikka ruutasin tätä miten paljon (riittiköhän tuubi 6 kertaan...). Olomuoto oli sellaista kermaisen geelimäistä, mutta kuorivia rakeita ei ollut nimeksikään... Ja tätä mainostetaan vielä käytettäväksi ennen itseruskettavaa...
Mulla ei ainakaan kuollut iho lähtenyt tällä mihinkään ja olisi pitänyt ennemmin ostaa Milk & Honey Gold Sugar Scrub kuin tämä...
Erittäin hellävaraisista kuorinnoista pitäville tämä on passeli, mutta ne jotka pitävät oikeasti kuorivista vartalokuorinnoista, älkää vaivautuko!

Mutta nyt alan ressaamaan noita matkatavaroita, kun näyttää siltä, että painorajat tulee käsimatkatavaroissa vastaan... Ehkä tää iloksi vielä muuttuu!

Kyllähän tuota ihan ilolla lähtee, kun katsoo luvattua säätä :).
Mutta mulla ei ole mitään ajastettuja postauksia nyt tehtynä, niin blogi hiljenee viikoksi! Ehkä jos netti pelittää, niin saatan tulla laittamaan muutaman kuvan ja kuulumisia :).
Mutta mukavaa viikkoa teille ja palataan kunnolla asiaan sitten viikon päästä!!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Äärettömän mukavaa reissua! Lataahan akkuja kunnolla ja koita päästä stressistä vähäksi aikaa eroon. Olet niin paljon töissä paahtanut, että nyt ansaitset paahtua auringossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan loistava reissu ja sai kyllä ladattua akkuja, että jaksaa taas loppukesän paahtaa töissä :D

   Poista
 2. Ihanaa reissua teille! =) Onneksi näillä näkymin juhannuksena on täälläkin vallan mainiot ilmat, mutta vielähän nuo ennustukset ehtii muuttua... =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan mahti reissu!! Juhannuskin meni todella erilaisissa tunnelmissä kuin yleensä ;D.
   Ilmeisesti Suomessakin oli sitten ihan hyvät kelit jussin aikaan :)!!

   Poista

Suositut tekstit