lauantai 29. kesäkuuta 2013

Kesäkuun viimeiset

Nyt olisikin aika esitellä tämän kuukauden viimeiset loppuneet, joita omaksi yllättyksekseni kertyi jopa yllättävän paljon!

Ensiksi loppui, jälleen muutaman iloisen tanssiaskeleen siivittämänä, Avonin Naturals-sarjan Key Lime & Passion Flower Volumising Shampoo ihan kohtalaisen isossa 400ml pullossa :).
Olen tästä pullosta aina täyttänyt vanhaa pienempää samaa shampoo-pulloa ja nyt vihdoin tämä iso pullo on loppu!!
Aiemmin ennen uudistumista tämä shampoo oli tarkoitettu muistaakseni rasvoittuville hiuksille, mutta uudistuksen jälkeen kohderyhmä on siirtynyt ohuille hiuksille. En tiedä, toiko tämä ainakaan itselleni juuri yhtään enempää volyymiä tähän päätä myöten menevään kuontalooni, mutta kyllä tällä puhtaat hiukset tuli ja vei rasvaisuuden pois.
Kaikista ihaninta (ja se syy, miksi tätä tämän isonkin pullon sorruin aikanaan ostamaan) oli tuoksu. Niiiiin herkullisen raikkaan makean kirpeä lime, etten oo kyllä parempaa limeä sisältävää mömmöä tuoksutellut aikoihin <3.
Ihan tämän tuoksun takia voisin tätä ostaa kirkuen lisää, mutta maltan nyt käyttää ensin sen mun jäljellä olevan pienemmän 200ml täyttöpullon loppuun ja pohdin asiaa sitten :).

Saman suihkukerran aikana sain myös huuhdeltua loppuun tämän käsisaippuana toimineen Dermosilin Designs Mocca Shower Gel suihkugeelin ja tässä ei ollutkaan tavaraa kuin 240ml.
Geeli oli vaaleanruskeaa ja melko juoksevaa ja tuoksui kyllä jollekin kahvin tapaiselle, mutta ei saanut minua kiljumaan ihastuksesta.
Pullossa oli puristusmekanismi, niin kuin normaaleissa Designs-sarjan käsisaippuoissa, mutta tätä ei tarvinnut puristaa juuri yhtään saadakseen tavaraa ulos. Normaaleissa kun saa välillä käyttää tosissaan voimaa, että saa geeliä tulemaan edes hieman ulos...
Tämän takia tämä ei ollutkaan kovin riippoisaa, kun vahingossa tuli monesti puristettua liikaa ja geeliä tuli käteen kourallinen :D. Toisaalta hyvä mutta kuitenkin huono juttu! Melkein tekisi mieli säästää pullo täyttöjä varten, mutta täytyy vielä pohtia, jaksanko säästää...
En ostaisi enää uudelleen, sain nyt tämänkin himotuksen testattua ja tuoksu ei ollut niin ihku, että haluaisin uusintaa :). Kiva oli kuitenkin tämä pullollinen käyttää!

Viimeisenä yllättäjänä loppui sitten tämä aikanaan arvonnasta voittamani Oriflamen EcoBeauty Smoothing Eye Cream silmänympärysvoide.
Tätä olen tainnut nyt testata kaikkina vuoden aikoina ja erittäin pätevää ainetta tämä mielestäni oli!
Ei tuoksunut miltään, vaikka kasvovoiteilla olikin oma yrttinen tuoksunsa ja kosteutti todella hyvin kuivat silmänympärykset! Huomasin matkalta tullessani, että oikea silmänalus oli todella kuiva ja hilseilevä, mutta tämä vei sen parissa päivässä mennessään.
Tässä oli myös ohut annostelunokka, joten voidetta ei päässyt tulemaan ulos kerralla liikaa.
Voisin kyllä ostaa tätä tarjouksesta joskus uudelleen, tykästyin tähän kyllä sen verran paljon :).

Nyt otin käyttöön sitten Avonin silmänympärysvoiteen, jossa on päivä- ja yöaikaan omat voiteensa samassa purkissa. Tästä juttua ehkä noin ensi kesänä, jos sitten jo olisi loppumassa :D.
Tämän lisäksi mulla ei olekaan kuin 1 voide enää varastossa :o !!! Kyllä nämä näköjään hiljalleen hupenee...

Nyt on sitten kuukauden loppujat käyty läpi ja huomenna minun pitäisi esitellä vielä viimeiset plussailut, jotka ovatkin sitten Turkin kosmetiikka-ostokset!!
Mitäs luulette ostossaldoksi??? Meneekö tämä kuukausi niiden osalta sitten roimasti plussan puolelle??? Arvailuja kehiin ;).

Ja R ei sitten paljasta mitään, kun kävit täällä tänään ;D. Toivottavasti pieni tuliainen on mieluisa ja tulee käyttöä :).
Oli kyllä mukava saada seuraa R:stä päivällä ja vaihtaa kuulumiset omenatee-kupposten ääressä Turkish Delighteja maistellen ^_^.
Tässä loppupäivän olenkin sitten vain blogeja lueskellut siellä sun täällä, jos taas pikku hiljaa pääsisi takaisin kärryjen päälle! Nyt meinaa vaan väsymys alkaa painaa, vaikka suht hyvin nukuin viime yön... Jospa ensi yökin menisi hyvin, niin jaksaa sitten sorvin ääreen maanantaina palata :).
Mutta huomenna niitä ostoksia sitten!!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Nuo Avonin Naturals-sarjan shampoot ja hoitsikat on kyllä ihanan tuoksuisia ja mun mielestä ne on ihan hyvälaatuisiaki =) Heh, mulla oli Dermoshopin porkkanasuihkari ja säästin sen pullon ihan varalta, oon muistaakseni kerran uusiokäyttänytki sitä =D

    Nyt heitit pahan, en kyllä osaa arvata. Sä oot joko heittäytyny ihan villiksi shoppailujen suhteen tai sitten ootki ostanu vaan tyyliin yhden purnukan =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tuoksut on kyllä hiustuotteissa tosi onnistuneita!
      Ai niin, se porkkanasuihkarikin on samanlaisessa pullossa! Tuo oli kyllä tosi hyvä käyttää, vaikkei ollutkaan tottunut siihen, ettei tarvi kaikin voimin painaa saadakseen ulos tavaraa :D.

      No sen verran voin sanoa, etten tosiaan sentään yhteen purnukkaan jättänyt ostoksia ;D. Ei kait sitä nyt sellasia, kun tuonne asti lähtee lomalle :D.
      Mutta yllätin kyllä itsenikin tuossa kosmetiikka-shoppailussa! :D

      Poista

Suositut tekstit