keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Viimeiset kylpytuotteet tälle erää

Otin tosiaan matkalle mukaan 6 kylpytuotetta ja 5 sain niistä käytettyä, kun yhdestä riitti kahteen käyttöön :).

Ja se oli tämä Lushin Magic Mushroom Bubble Bar kylpyvaahtoviipale.
Tämänkin kuvan oon jo aikoja sitten ottanut ja hieman pienempi tämä oli matkalle lähdettäessä.
Vaahtoa tuli silti todella reilusti, vaikka yhteen kylpyyn murustelin lusikan avulla noin puolet.
Jälleen en tuoksua erottanut käytössä (en oikeasti tiedä, miten mulla on täysin tukossa tuo nenä näiden kanssa...), mutta tuon punaisen osan piti muistini mukaan tuoksua mansikkaiselle ja valkea osa vaniljalle.
Tästäkään en muistanut aikanaan kopioida sisällystä, kun oli vielä myynnissä. Muistaakseni ystävänpäivä-tuote taisi olla, mutta muistini saattaa tehdä kepposet.
Pidin tästä kyllä ja voisin ostaa joskus uudelleenkin :).

Viimeisenä tuotteena oli sitten jälleen Lushia, tämä oli The Melting Snowman Bath Malt kylpysula.
Punertava väri on tarttunut tuosta Mushroomista, kun olivat samassa pussissa säilytyksessä.

Tämä tosiaan suli itsekseen ammeessa/jalkakylvyssä ja kyllä yleisesti ottaen nämä kylpysulat mielestäni kosteuttavat ja pehmentävät ihoa mukavasti eli voisin ostaa tätä ja muitakin sulia uudelleen jalkakylpyjäkin varten.
Tässä oli melko hento tuoksu kuivanakin, joten ei ainakaan tuo sisällyksen (Lushin sivulta) ruusun tuoksu pompannut nenääni, onneksi.

Tänään mulla oli suunnitelmissa mennä vihdoin Combatiin, että saan kropan liikkeelle, mutta yölliset tapahtumat saivat mielen muutettua...
Heräsin nimittäin ihan järkyttävään vatsakipuun 1 aikaan ja istuin sitten puoli tuntia vessassa pyörtymisen partaalla. En kyllä muista, milloin viimeksi olisin sellaista kipua kokenut :(. Ensimmäinen ajatus oli, että nytkö se vatsatauti sitten iski ihan kunnolla (onneksi vasta tuon matkan jälkeen) ja yritin miettiä mitä olin päivällä syönyt, mikä voisi selittää sen, mutta samat ruuat oltiin syöty Mr.Insinöörin kanssa lukuun ottamatta mun salaattia ja jugurttia.
Yhdeksi kerraksi tuo sitten toistaiseksi jäi ja nyt päivän aikana ei ole tullut mitään ulos, vaikka vatsa hieman kipeän oloinen onkin :/.
Sain kuitenkin imuroitua, pyykättyä ja autettua Mr.Insinööriä parvekelasien pesussa, joten ehkä tämä ei vatsatautia sitten ole... Täytyy katsoa, jos huomenna on vatsa normaali ja kivuton, niin voisi pumpissa koittaa käydä, alkaa tämä liikkumattomuus jo ärsyttää!!
Mutta joo, jatketaanpas huomenna sitten seuraavilla loppujilla. Alan tehdä tuon pienen Avonin tilauksen ja menen sitten lepäilemään :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit