sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Aprikoosia Kasvoille

No niin, nyt on hyvä keskittyä jälleen hetki kosmetiikkaan samalla, kun mussutan pipareita :D.

Tämä Yves Rocherin suosittu Apricot Face Peeling kasvokuorinta ei ihan loppunut, koska halusin tämän viedä äitin luo käyttöön. Sieltä mulla on jo melko paljon purkkeja loppunut, niin tilalle pitäisi viedä täältä jämiä eli tämä on sitten yksi niistä :).
Edelleen saan tästä kuorinnasta täällä kämpilläkin nauttia, kun  edellisen tilauksen mukana oli uusi tuubi tätä, ulkonäöltään hieman uudistuneena.
Eli voitte varmaan uudesta tuubista päätellä, että pidin tosi paljon tästä kuorinnasta! Koostumukseltaan oli kullanhohtoista "voidetta" ja kuorivia rakeita oli suhteellisen paljon. Omaan makuuni olisi voinut olla vielä paljonkin enemmän, mutta yllätyin positiivisesti tämän hinta-laatu-suhteesta. Karkeudeltaan tämä ei yltänyt kovin lähelle aiemmin käyttämäni Louis Widmerin kuorinnan karkeudelle, mutta erittäin hyvä tämä oli silloin, kun en halunnut "raapia" kasvojani :).
Iho jäi sellaiseksi nahkean puhtaan tuntuiseksi, jonka naamio vei mennessään.
Ilomielin käytän siis uudenkin tuubin pois ja täytyy miettiä, ostanko sitten sen loputtua lisää :).

Toisena loppujana oli sitten myös aprikoosia, nimittäin marraskuun Livboxista tullut 10ml Académie Apricot Mask kasvonaamio.
Luulin, että tästä riittäisi moneen käyttökertaan, kun aiemminkin on ne pienet pussinaamiot kestänyt, mutta 2 kertaa sain tästä laitettua.
Koostumus oli oranssin sävyistä, todella juoksevaa geeliä ja sitä oli jotenkin todella vaikea levittää iholle. Käytin toisella kertaa sormien sijaan naamiosivellintä.

Tässä kiinnostuneille sisällyslistaa.
Tämä ei mitään huomattavaa kyllä iholleni tehnyt, eikä isommin myöskään tuoksunut. Jäi vähän sellainen pläääh-fiilis kaiken kaikkiaan :/.
Taitaa jäädä varmaan lahjakortti käyttämättä ainakin tuotteiden suhteen. Täytyy katsoa, innostuisiko jotain hoitoa kokeilemaan, kun tuossa oli Kauneushoitola Maarit mukana. Tulisi jotain hemmottelua edes itselle sitten :).

Tällaisia tuotteita siis tällä erää käytelty ja kokeiltu.
Palataan asiaan taas huomenissa :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit