maanantai 25. marraskuuta 2013

Ensimmäiset joulutilaukset, mutta kuun viimeiset plussat

Tänään olikin sitten purkki- ja pakettipäivä, kun sain parista paikkaa tilaamani tuotteet :).

Ensimmäisenä oli Avonin 16.jakson paketti, jonka unohdin kuvata täytenä, kun kiireellä yritin tavaroita järjestellä pusseihin, että suurin piirtein näen kaikkien tilattujen tavaroiden tulleen...
Tuo oli tosiaan iso laatikko, jonka sisässä oli 2 pienempää laatikkoa ja joista toinen oli täys ja toisessa vain muutama esite ja pari tuotetta... Noh, kaikki mainitut tuotteet oli matkassa!

Tässäpä sitten oma tilaukseni, josta myös puuttuu tavaraa. Itselleni tuli siis 1.jakson kuvastojen lisäksi parit flyerit, Kissa-tossut, Kissa-aiheinen muki ja lautanen sekä kullan värinen rajauskynä. Kynästä omistan jo yhden kappaleen, mutta sävy oli niin kiva, että halusin varastoon toisenkin :p.
Sitten tilasin tuollasia magneetti-muistilehtiöitä itselle ja asiakkaille ja lisäksi muutaman kiitos-lahjan asiakkaille.
Kannustelahjana sain uutuus-huulikiillon, Perfect Kiss Lip Glossin sävyssä Pout More Pink, jonka ajattelin pitää itselläni :).
Ei siis paha tilaus varastoja katsoen, vain 2 tuotetta tuli \o/ !!!

Vaan sitten sain vielä illalla hakea MP:n luota Dermosil-tilaukseni...
Tilattua tuli Keittiösaippua-setti (en laske varastoon, kun käytetään vain keittiössä), Mr.Insinöörille suihkugeeli-setti, Junior-setti (pesuvaahto ja kosteusemulsio, ihanan persikkainen tuoksu!!) ja tarjouksesta vanha versio Tyrni-käsisaippuasta.
Tässä tuli siis 3 tuotetta, ei siis kovin paha tämäkään :D.

Nyt jännitys tiivistyy, ehdinkö vielä jotain käyttää loppuun (jo loppuneiden lisäksi), kivaa se ainakin olisi :p.
Mutta jatketaanpas huomenna iltasella seuraavilla loppuneilla, kun pääsen spinningistä!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit