perjantai 29. marraskuuta 2013

Sekalaista seurakuntaa loppunut vol.3

Mennäänpäs suoraan asiaan ja seuraava satsi loppuneita kehiin!

Täytin tuossa muutama päivä sitten mun käsisaippua-pumppupullon tällä Freshdermin Grapefruit Shower Gel suihkugeelillä.
Kyllähän tämä oli melko voimakkaasti greipiksi tunnistettavissa, mutta jostain syystä suihkugeeli-käytössä tämä oli vähän pläääähhh-fiiliksen aiheuttaja. Tuoksu jotenkin laimeni... Sama efekti kävi myös Lime-suihkarin kanssa.
Pesutehot oli normaalin suihkarin luokkaa ja tuntui, ettei ehkä ihan samalla tavalla iho tuntunut kuivalta kuin yleensä.
Käsisaippua-käytössä tosin kädet kuivuu lähes samalla tavalla, mutta tuoksu taas on jostain syystä voimakkaampi o_O.
Käytän siis hyvillä mielin käsien pesussa, mutta en varmaan aio enää uudelleen näitä suihkareita ostaa, nyt nämä on nähty ja testattu :).

Sitten sain loppuun tämän suht vanhan Oriflamen DermoProfessional Step 2 Perfecting Serum kasvovoiteen ja tällaisen setin olen siis jo aiemminkin käyttänyt. Nyt kun mulla oli pelkästään tämä Step 2 yökäytössä, niin iho ei tuohon aiempaan verrattuna reagoinut läheskään samalla tavalla. Toisaalta en nyt huomannut juuri mitään tasoittumista/kirkastumistakaan samalla lailla.
Kosteutti kuitenkin tarpeeksi yötä kohden, joten ihan ok oli käyttää näinkin.
Kaiken kaikkiaan oli tätäkin kiva kokeilla, mutta onneksi nämä vihdoin sain käytettyä pois :D. Kyllästyminen meinasi iskeä!

Noh, sitten sain tiistaina käytettyä jumpan jälkeen tämän Oriflamen Feet Up Aromatic Summer Foot Spray jalkasuihkeen.
Tämän tuoksuna oli Neroli ja Frangipani, enkä tykännyt tuoksusta yhtään!!
Eih, kukkaistuoksut eivät vain ole minun makuun, olkoonkin että oli jalkasuihke...
En tiedä, miten näitä pitäisi oikein arvioida... Viilensi hieman suihkutellessa, mutta en oikein muuta osaa sanoa, kun yleensä hirmukiireellä vaihdan vain sukat jalkaan  (housut toki myös) ja kiirehdin sitten kotia kohti. Ajoi siis minun tarpeeseen asiansa, mutta tuoksun takia ei jää ikävä yhtään!!

Huomenna saankin Combat-maratonin jälkeen korkata käyttöön seuraavan jalkasuihkeen, joka on Avonin viime kesän kausituoksu-sarjasta.
Tämän lisäksi mulla ei olekaan enää jalkasuihkeita jemmassa, pitäisiköhän ostaa joku jo odottelemaan :D... Ehkä odottelen kuitenkin, että saan tämän ainakin puolilleen käytettyä :).

Tälle erää viimeisenä esittelyssä sitten eilen loppunut, Turkin matkan ostos, Fruttini Strawberry Starfruit Shower Peeling Sorbet.
Ei näitä Fruttineita turhaan ole hehkutettu, olihan tämä kyllä melko herkku tuoksu :D.
Etäisesti tuli mieleen Rekorderlik (mitensekirjotetaan) mansikka-lime siideri, tosin hitusen pistävän tuoksuvivahteen tuo tähtihedelmä antoi tälle, muuten todella makealle tuoksulle. Välillä tuntui jopa olevan liiankin öklömakea tuoksu, mutta sitten piti pitää vähän paussia käytössä :).
Kuorintatehoiltaankin tämä yllätti positiivisesti! Oletin tämän olevan sellaista suihkugeeliä muutamalla hassulla kuorivalla rakeella, mutta tämä kuorikin yllättävän hyvin :O !!!
Eihän tämä kunnon kuorintaan ollut verrattavissa, mutta silti oli jopa parempi tehoiltaan, kuin joku kokeilemani "oikea" kuorinta.
Eli todellakin aion vastedeskin ostaa näitä, jos vastaan tulee tai jos sattuisin tulemaan hulluksi ja tilaamaan Fruttinin omilta sivuilta tuotteita 16e postikuluilla :D.

Tässäpä oli tämän päivän satsi!
Joku saattoi muuten ehkä tehdä "älä osta mitään"-päivän "kunniaksi" tilauksen BeautyBay:hin... Kiitos vaan sähköpostiin tulleen Black Friday-uutiskirjeen, jossa oli sitten eräs juttu, jota ei voinut vastustaa, kun oli nyt pienessä tarjouksessa... Tilasin sitten pari muutakin juttua itselleni, yhden joululahjan ja seuraavaa blogiarvontaa varten muutaman (toivottavasti) kivan jutun :).
Nyt vaan täytyy toivoa, että paketti tulee perille ennen mahdollista postilakkoa...
Mutta huomenna sitten viimeiset loppuneet esittelyssä!!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit