maanantai 4. marraskuuta 2013

Repäistään kuukausi käyntiin!

Jälleen kuukausi alkaa plussailulla, tällä kertaa tuli Avonin 15.jakson tilaukseni :).

Jälleen tilaus oli pikkuinen ja sisältö aika vaatimaton (olisikohan tyyntä myrskyn edellä :p).

Ja tässä minulle tulleet tuotteet.
Tilasin totuttuun tapaan kuvastoja (17.jakson), uuden vanilja-viikuna-kylpyvaahdon sekä uuden Naturals-sarjan setin maustettu appelsiini-inkivääri tuoksussa. Uusi Premiere Luxe EdP näyte tuli kaupan päälle.
Suunnittelin tilaavani paljon muutakin, että olisin saanut alennukset ja päässyt näin ollen halvemmalla, mutta Mr.Insinööri (ihme kyllä!!!) sai jotenkin minun pääni järjen äänen kuuluviin  ja tilaus jäi tällä kertaa "vain" näihin :D.

Nooh, saapa nähdä, miten käy joulukuvasto-tilausten, voi olla houkutus tilailla kokeiluun juttuja, jos saan alennuksiin oikeuttavan summan kasaan :p.
Tuota pakettia hakiessani, myyjä kaupassa kysyi minulta yllättäen Avonin tuotteista ja pyysi kuvastoa :o !! Annoin yhteystiedot ja sanoin, että netistä löytyy, kun seuraavaa jaksoa ei ole minulla paperiversiona enää tarpeeksi (tosin huomasin kotiin tullessani, että yksi ylimääräinen kuvasto oli sittenkin jäljellä, pitää varmaan pitää sitä mukana ja antaa sitten :) ).
Yllätyksiä on elämä täynnä!
Niin ja aloitin jumppa-kokeilutkin Pilateksella tänään \o/. Huomenna sitten pyörällä töihin ja illalla Combatiin, katsotaan miten käy!
Tällaista siis tänne :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit