torstai 28. marraskuuta 2013

Sekalaista seurakuntaa loppunut vol.2.

Nyt sitten edellisen postauksen perään esittelyt parista seuraavasta loppuneesta!

Jälleen sain aamukäytössä käytettyä yhden minikokoisen, 25ml Louis Widmerin Cleansing Milk kasvopesun.
Tämä oli Syyskuun 2013 Livboxin mukana eli suhteellisen nopeasti sain tämän kuitenkin käyttöön, vaikka tuolloin sitä epäilinkin :D.
Käytin tämän tosiaan aamupesussa, mutta pari kertaa kokeilin myös meikkejä pestä tällä. Ei tullut mielestäni niin puhdasta jälkeä kuin toivoin, hieman jäi kasvovesi-lappuun likaa. Itse pidän iltapesussa ennemmin siitä narskuvasta tuloksesta, jota puhdistusmaito ei siis jätä, siitä tunnen että ainakin suurin osa naamasta on puhdistunut :).
Pidin tätä ihan mukiinmenevänä aamupesussa, vaikka jäikin se perinteinen "kalvomainen" tunne iholle. Eipähän unenpöpperössä tarvitse hirveää kiirettä pitää kosteusvoiteen kanssa :D. Kuivaihoisillehan nämä "maidot" on enimmäkseen tarkoitettu.
Mutta en aio ostaa tätä täyttä kokoa, ei kuitenkaan sen isommin säväyttänyt suuntaan tai toiseen. Jälleen: kiva oli kokeilla!!

Toinen loppunut oli sitten tämä muutaman vuoden vanha The Body Shopin Concealer Pencil, muistaakseni sävyssä 01 (vaalein mahdollinen sävy).
En saa millään päähäni, mikä vuosi se oli, mutta sain joululahjaksi MP:ltä lahjakortin Body Shopiin, jolla sitten tämän ostin. Varovaisesti voisin arvella vuoden olleen jokin välillä 2008-2010...
Noh kuitenkin, vihdoin sain tämän käytettyä ja kieltämättä peiteaineiden käyttö on mulle melko tuskaisaa, osittain johtuen siitä, että niitä on kertynyt "muutama"... Mutta tämä oli ihan asiallinen peittokynä, jolla sai pahimmat finni-punoitukset ja tummat silmänaluset piiloon.
Yksinään tämä(kään) ei omille, rakenteellisesti todella tummille, silmänalusilleni riittänyt, vaan käytin myös toista peiteainetta ja lisäksi sitä yhtä ihonsävyistä luomiväriä sekä puuteria. Näin menettelen kaikkien peiteaineiden kanssa, että varmasti saan silmänaluset vaaleammiksi :).
Kaiken kaikkiaan voisin ostaa tätä uudelleenkin, mutta sitä ei taida tapahtua vielä pariin vuoteen, ei ennen kuin saan muut aineet käytettyä (joo, kuinkahan monta ehtii tulla uusia tähän väliin...) :D.

Nyt on tehokäyttöön päässyt tämä, 2009 kesällä entisen opiskelukaverini kautta Lontoosta "tilaamani" Bobby Brownin Creamy Concealer, jossa oli myös puuteri mukana.

Tämän näköisiä ovat sisältä katsottuna.
Tästä tulee sitten juttua joskus, toivottavasti ensi vuoden puolella jo :).
Mutta olisikohan tälle päivää postailtu tarpeeksi :D. Jatkuu siis huomenna!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Kiitos avon -neuvoista, tuli perille :) löysin yhteyshenkilön, mutta vielä jahkaan haluanko oikeesti vielä enemmän kosmetiikan "tilauskanavia"... :D
  ja kivan lahjan olit saanut, myöhäiset onnittelut täältäkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu :).
   Hahah, siinä on kyllä aina omat riskinsä ;D.
   Kiitos onnitteluista, oli kyllä mahtava lahja ^_^.

   Poista

Suositut tekstit