keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Taivaallista Kuorintaako?

Heissan!
Mun pitää varmaan jättää nuo tiistait postausvapaiksi, kun menee näköjään niin myöhään aina kun jumpasta tulee ja tekee kaikki pakolliset toimet illan aikana.
Nooh, eipä nuita postattavia purkkejakaan ole ihan älytöntä määrää tällä hetkellä, niin stressiä ei tarvitse vielä niiden suhteen ottaa :).
Mutta tässäpä olisi seuraavaa tuubia:

Sain sitten käytettyä tämän 13.jaksossa tilaamani (nyt on menossa 16.jakso) Avonin uudistuneen Planet Spa-sarjan Heavenly Hydration Body Scrub with Mediterranean Olive Oil kroppakuorinnan.
En ole koskaan isommin välittänyt oliiviöljyä sisältävistä tuotteista ja varsinkaan niiden tuoksuista, eikä tämäkään ollut poikkeus asiassa. Tuoksu kait se lähinnä on kaikista luotaantyöntävin omassa tapauksessa ja tässä oli se perinteinen tuoksu.
Kyllä tätä käyttämään pystyi, mutta vähän piti nyrpistellä nenää kuitenkin :).
Kuorintatehot oli huomattavasti paremmat kuin aiemmin käyttämässäni saman sarjan Bali Botanica-kuorinnassa ja jos pitäisi näiden välillä valita, kumman ostaisin uudelleen, niin ehdottomasti tämä oliiviöljy-versio.
Kyllä tätäkin sai jonkin verran kropalle tursottaa, että sain haluamani kuorinta-vahvuuden (eli raapivuuden :D), mutta herkempi ihoiselle on varmasti pienemmällä määrällä todella hyvä kuorinta.
En nyt mitenkään innosta hihkuen ostaisi uudelleen, mutta jos hyvään aleen tulisi, niin voisin vakavasti harkita kuitenkin :).

Tänään piti perua jumpat ja pyhittää ilta ruuanlaitolle ja pyykkäykselle, kun Mr.Insinöörillä on huomenna vähän vaikeampi tentti eli hän on saanut nyt olla nenä kiinni papereissa suht rauhassa. Huomenna pääsen sitten taas pumppiin vaihteeksi ja Mr.Insinööri lupasi etsiä sillä aikaa mulle pyörään erilaista vannetta, että saisin siihen kunnollisen lampun sitten jossain vaiheessa :).

Muuten tuntui tänään olevan vähän kökkö päivä töissä ja kotona...
Jälleen vaan meinaa ärsyttää tuo "yksikätisyyteni", kun töissä meni 3 tuntia reilun 100 näytteen reaktioiden tekoon, pipetointiin ja ajoon ja sitten taas kotona mulla meni 7 ison perunan kuorimiseen ja pilkkomiseen 20 minuuttia... Tässä yksi syy, miksei minusta koskaan tule saamaan mitään kodin hengetärtä, kun aikaa kuluu kaikkeen yksinkertaiseenkin ihan tuhottomasti... Plääh.
Nooh, jospa ois taas huomenna paremmat fiilikset! Täytyy yrittää tuo syksyn synkkyys pitää loitolla, ettei samalla lailla väsähdä niin kuin viime syksynä, vaikka uhkaavasti meinaa samaa väsymystä olla liikkeellä...
Mutta yritetään jatkaa huomenna vähän pirteämmissä tunnelmissa!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Mä voin lohduttaa, että mullakin menee perunoiden kuorimiseen ja pilkkomiseen helposti se 20 minuuttia.

  Ja joo, oliiviöljy tuo kyllä tuotteisiin oman hajunsa. Tein äskettäin itse kuorintavoidetta käsille jossa oliiviöljyä, niin peitin sen hajun kardemummatuoksulla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti lohdutuksesta :).
   Tuo on varmaan kätevää, jos tekee itse kuorintoja ym. niin voi yrittää peittää tuoksut, joista ei tykkää, paremmilla tuoksuilla :D.
   Kaardemumma on ainakin jouluinen tuoksu ^_^ !!

   Poista
 2. Hei mulla menee kanssa perunoiden kuorimiseen ja pilkkomiseen ton verran aikaa ellei enempikin :D
  Lisäks vaikka mulla ois viis kättä käytössä ni onnistuisin kämmäämään jotenkin, esimerkiksi viime viikolla tein hyvin onnistunutta kanakiisseliä kun tavallisten jauhojen sijaan suurustin vahingossa PERUNAjauhoilla... :'DDDD Että jos sulla on joku pieni vajaus käsien käytössä ni mulla on kyllä iso vajaus aivojen käytössä! :'----------DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että sun kans Katri :D <3 <3
   Mutta ihan hyvin minäkin pystyisin tuolla lailla kämmäämään, jos epähuomiossa ottaa vaikka väärät jauhot kaapista :D.
   Kiitti muru :D <3

   Poista

Suositut tekstit