torstai 7. marraskuuta 2013

Lemslip

Nyt kun on taas kuukauden alkuun plussailtu urakalla, niin on hyvä käydä sitten loppuneiden kimppuun, niitäkin kun tällä hetkellä löytyy jonosta :).

Kuukauden ensimmäiseksi loppujaksi päätin ottaa jo nyt tämän Lushin Lemslip Soap saippuan. Vaikka normaalia kookkaampi pala jäi nyt mitä yleensä, niin alkoi olla jo hankaluuksia käyttää tätä. Tällöin onkin parempi siirtää sivuun jämäpussiin ja ottaa uusi saippua käyttöön :).
Tämän olen siis hommannut reilu pari vuotta sitten, kun tuotteita oli lopetuslistalla. Melko kauan sai siis olla odottelemassa...
Ja olihan tästä tuoksu jo osaksi hävinnyt, vaikka hennosti vielä sitrukselle tuoksuikin.
Myös täällä The Lush Wiki-sivulla on selitetty tuotteesta seuraavaa:
"Inci: Irish moss gel, rapeseed oil, coconut oil, glycerine, water, fresh organic lemon juice, sodium stearate, cocoa butter, perfume, lime oil extra virgin coconut oil, sodium hydroxide, sweet wild orange oil, sodium chloride, EDTA, tetrasodium etidronate, limonene, citral, gardenia extract
Lush Times: Lemslip soap is the biggest bargain of all our butter cream soaps, but this is only one of the reasons why it's a best seller. The other is that sea salt and its antimicrobial lemon, lime and sweet wild orange scent help to clear up spots all over a body that gets a bit oily now and again".

Nyt harmittaa hieman, etten koko kropalle tätä käyttänyt ja kokeillut, kun luin tuon tekstin :/. Käsisaippuana siis käytin ja tämä oli tosiaan hieman erilainen kuin muut yleensä. Tämä tosiaan tuntui kosteuttavan paremmin käsiä, eikä tämä myöskään vaahdonnut yhtä paljon kuin "perinteiset" saippuat. Ei mulla tästä ole pahaa sanottavaa, ainoastaan tuoksu kyllä haihtuu, jos kauan säilyttää eli ei näitä ainakaan kannattaisi ostella varastoon hirveästi (paraskin puhuja...).
Jos tämä joskus tulee Retrona takaisin myyntiin, niin voisin kyllä uudelleenkin ostaa :).

Ja seuraavaksi käyttöön lähti lisää Lushia, tällä kertaa melkein yhtä vanha Candy Cane saippua, jonka tilasin tuon linkkaamani postauksessa olleen näytteen perusteella, kun pyysin sitä tästä saippuasta kokeiluun ensin.
Juttua tulee sitten viimeistään ensi kuun aikana, vaikka pikkuinen mahdollisuus tuntuisi olevan, että saisin tämän vielä tässä kuussa käytettyä :). Katsotaan, miten käy!

Mutta nyt lähden rasvailemaan kroppaa ja naamaa, kun olen ollut jo tunnin ilman ja alkaa kiristellä ihoa siihen malliin...
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit