sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Roosa-saippuaa ja Brunsseilua

Eilisen strömssäilyn jälkeen voisi sitten vaihteeksi esitellä seuraavan loppuneen tuotteen :).

Eli jälleen on käsisaippuaa holvattu ja nyt kyseessä oli lokakuun ja Roosa Nauha-kuukauden kunniaksi käyttöön ottamani Dermosilin Hand Soap Roosa-tuoksussa/värissä.
Tämähän oli siis ihanan pinkki sävyltään ja tällä kertaa pullo oli helppo käyttää. Ei tarvinnut kaikin voimin puristaa, vaan meinasi jopa päinvastoin tulla liikaakin tavaraa ulos, vaikka kuinka hellästi puristi.
Tuoksu oli sellainen suhteellisen hento ruusun tyyppinen ja vaikken mielellään käytä mitään ruusun tuoksuisia juttuja, niin tuo ei ollut sellainen ällön voimakas eli täysin ongelmitta pystyin käyttämään.
Voisin ostaa uudelleen lokakuuksi käyttöön tukeakseni Roosa Nauhaa :). Muulla tavoin en tästä innostunut, edelleen sininen-saippua on minun ehdoton lemppari näistä!

Tänään käytiin tosiaan aamupäivällä R:n ja hänen pikkuisen pojan (tai noh, ei hän enää mikään pieni ollut :D) kanssa testaamassa Antell Kalevankulman Brunssi. R sitten oli ihana ja tarjosi minulle tuon minun tiistaisen synttäripäivän kunniaksi, kun muuta lahjaa ei ollut ehtinyt miettiä (eikä tämä ikääntyminen enää tässä vaiheessa olekaan mikään juhlan aihe :p). Ihana oli kyllä R:n kanssa nähdä jälleen pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumiset!
Tässä näkyy annos, jonka söin, yhden leivän hain vielä nuiden parin seuraksi ja jälkkäriksi otin teen ja sitten tarjolla oli kääretorttua :).
Tarjolla oli siis tummaa ja vaaleaa leipää ja patonkia, croisantteja, juustoa, tomaattia, kurkkua, graavilohta, jotain kinkkua ja makkaraa (näkyy lautasen keskellä), perussalaattia ja sitten paria eri salaattia, joissa oli ainakin perunaa ja oliivia (plus muuta, mitä en enää muista), paria suolaista piirakkaa (tuo ottamani oli poro-aurajuusto-jokin) ja paria juustoa hillon kanssa sekä jugurttia myslin kanssa... Niin ja vesimelonia, jota en muistanut ottaa, vaikka tarkoitus oli :D.
Ei varmaan joidenkin kokeneiden silmiin kovinkaan runsas tarjonta, mutta itse sain vatsani täyteen ja ähkyyn helposti noillakin :). Ainoa mikä harmitti oli se, etten tuon enempää jaksanut syödä eli ei tullut läheskään koko hintaan (15e) syötyä :D.
Hyvää oli ja voisin kyllä uudelleenkin ehdottomasti käydä!
Onko teillä vinkata muita hyviä Brunssi-paikkoja Oulusta tai muilta paikkakunnilta??

Tämä päivä tulee vielä jatkumaan, kun Mr.Insinööri tulee takaisin kotiin ja käydään katsomassa illalla leffassa Escape Plan :). Yhtä mukava loppupäivä siis tiedossa!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit