keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Sekalaista seurakuntaa loppunut vol.1

Nyt taas alkaa kuukaudesta käydä päivät vähiin, joten täytyy jälleen loppuneita esitellä useampi aina yhdessä postauksessa :).
Tulipas muuten nyt mieleen kysyä, että tykkäättekö lukea ennemmin näitä "monta tuotetta yhdessä postauksessa"-postauksia vai ns. yksittäis-esittelyitä?
Itse tykkään kirjoitella nuita yksittäis-esittelyjä, kun ne ovat _yleensä_ lyhyempiä postauksia (ellen ala höpöttää jotain omaa mielen virtausta lisäksi :p), näköjään monesti kuukauden viimeiset päivät menee kuitenkin näillä useamman tuotteen esittelyillä :).
Nyt toivon mukaan postaus ei veny liian pitkäksi, kun yhden tuotteen olenkin jo vähän esitellyt aiemmin :).

Kyseessähän on tämä Avonin, minulla 5 vuotta käytössä ollut, 30ml Urban Flowers Tokyo Eau de Toilette hajuvesi ja olen tosiaan esitellyt tätä jo reilu pari vuotta sitten.
Olen nyt päättänyt ottaa vessatuoksu-käyttöön enimmäkseen näitä tuoksuja, jotka mulla on ollut jo vuosia. Tässäkään ei edelleenkään ollut mitään vikaa, enkä ollut tuoksuunkaan kyllästynyt, mutta ajattelin nyt alkaa vähän "uudistamaan" mun tuoksu-hyllyä :). Käytin tätä myös iholle aina välillä.
Niin kuin tuossa aiemmassa postauksessa oon jo kertonut, niin todella selvästi tuoksuu kirsikankukka tässä, mutta samalla tuoksuu se hedelmäinen makeuskin, niin en sitten päässyt kyllästymään.
Tällä hetkellä on vielä Naturals-sarjassa myynnissä kirsikankukan tuoksuinen kroppa-setti, mutta se taas on liian kukkainen omaan nenääni eli siitä en tykännyt. Tässä kun on hedelmiä mukana, niin tuoksu on paljon "pehmeämpi".
Ilo oli käyttää tätä nämä vuodet, mutta ehkä ihan pikkuruinen ikävä saattaa tulla nyt :).

Seuraava loppunut oli sitten tämä Kesäkuun 2013 Livboxissa tullut Olay Total Effects Day Moisturiser 15ml mini-päivävoide.
Päätin, että esittelen tarkemmin tämän sitten, kun saan käytettyä 2 muuta tuubia, jotka sain "Livbox-kakkosen" mukana :).
Sen verran sanon, että ihan mielelläni nekin naamaani käytän :).

Tämän päivän viimeinen loppunut on sitten Oriflamen suhteellisen vasta myynnissä ollut Aimi Mystic Caress Hand Cream käsivoide.
Suhtauduin tähän vähän varauksella, kun ajattelin tämän olevan liian mausteinen minun makuun... Vaan olinpa sitten väärässä!!
Tuoksu oli mausteinen, mutta erittäin mieto, niin se ei häirinnyt yhtään, vaan päin vastoin oli oikein nenääni miellyttävä :D.
Koostumus oli hitusen jämäkämpää (mutta ei paljoa) kuin perus-kroppaemulsio ja kellertävän/vaaleanruskehtavan sävyistä.
Kosteutustehot eivät ihan riittäneet tämän hetkiseen käsieni tilanteeseen, jouduin laittamaan 2-3 kertaa herneen kokoisen pallon verran tätä käsiin muutaman minuutin sisään, ennen kuin kädet tuntuivat tarpeeksi kosteutetuilta. Kesällä ja lämpimillä keleillä saattaisi tehot riittää paremmin itselläni.
Tästä ei kuitenkaan jäänyt sellaista tunnetta, että haluaisin uudelleen tämän saman tuubin ostaa :). Menee kategoriaan "ihan kiva".

Kokeilut siis jatkukoon ja nyt on seuraavaksi lähtenyt tähän olohuoneen työpöydälle käyttöön Oriflamen Brazil Nuts käsivoide :).
Kokemuksia jälleen sitten, kun tuubi on käytetty loppuun.
Tällaista siis tänne, eikä mitään tämän kummempaa! Ja näköjään tämä postaus sitten taas venähti :p...
Tänään lähdin töistä aikaisemmin, kun Mr.Insinöörillä oli koulua puoli 8 asti illalla eli piti mun tulla kissat ruokkimaan aiemmin. Taas vaihteeksi Siiri päätti aamuruuat örkkiä lattialle, niin en halunnut niiden kovin montaa tuntia olevan "tyhjin vatsoin", vaikka ennen lähtöä annettiinkin vielä vähän ruokaa. Tämä on meillä tällaista säätämistä :p. Onneksi on lomapäiviä jäänyt sen verran pitämättä, niin voin niistä ottaa nämä lyhyemmät työpäivät pois!
Mutta joo, jatketaanpas taas huomenna esittelyjä!!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Postaukset on hyviä näin, vaihtelevia koostumuksia ;) Tuo tuoksu kuulosti kyllä hyvältä, itsellä on body shopin kirsikankukka -tuoksu, mutta alan jo kyllästyä siihen (liian kukkainen)..
  Ja aiempaan postaukseen liittyen, ootko kokeillut herbinan marjaspa-kuorintavoidetta kasvoille? on ainakin rakeita kiitettävästi, mutta iho ei käytön jälkeen silti oo mitenkään hirmu kuiva... mun lemppari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postaukset tulevat varmasti jatkuvaan tällä hieman vaihtelevalla tyylillä :).

   Tuoksu oli kyllä erittäin mukava, Harmi ettei sitä ole enää myynnissä ollut pitkään aikaan :).
   Pitää melkein joskus tuoksutella tuota Body Shopin versiota, epäilen että saattaa olla myös mulle liian kukkainen :).
   Enhän mie oo kokeillut tuota MarjaSpa:ta, mielen perukoilla tuo kyllä on muistissa, mutta silloin kun olen satunnaisesti kaupoissa muistanut katsoa ja vilkuilla, niin hylly on ollut tyhjä (hintalappu on ollut kyllä paikalla) :(.
   Mutta kyllä mä sen vielä joku kaunis päivä saan ostettua, sen verran paljon kuullu hyvää juttua siitä :)!!

   Poista
 2. Saat ihan ite päättää, miten haluat loppuneet esitellä. ;) Mä ehkä tykkään enemmän siitä kaikki kerralla -tyylistä, koska oon niin perverssi, että saan sitä paremmat kiksit, mitä enemmän erilaisia purkkeja yhdessä kuvassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D.
   Onhan nuissa "kaikki kerralla"-postauksissa omat hyvät puolensa ja tykkään itsekin muiden blogeista niitä lukea :).
   Harmi vaan, että itseltäni loppuisi melko nopeasti postauksen aiheet blogista, jos aina sitä tekisin ja toisaalta postauksista tulisi niin julmetun pitkiä mun jaarittelu-teksteillä, ettei kukaan niitä jaksaisi lukea :D.
   Taidan pysyä siis tässä nykyisessä vaihtelevassa tyylissä, enimmäkseen siis nuita "yksi tuote, yksi postaus"-juttuja ja loppukuusta sitten näitä "useampi tuote yhdessä"-panikointeja, jos purkkeja loppuikin paljon yllättäen.
   Hyvä kuitenkin, ettei isommin ole väliä, miten kirjoittelen tänne :).

   Poista

Suositut tekstit