lauantai 16. marraskuuta 2013

Color Mask (Curry) kokeilu, ei mennyt niin kuin Strömssössä...

Tuossa illalla suihkussa käydessäni päätin kokeilla Hulluilta Päiviltä ostamaani Color Mask hiusnaamiota sävyssä Curry.
Nuiden ideanahan on ilmeisesti sävyttää ja pidentää värin pysyvyyttä. Niinpä ajattelin, että saisin hiusteni sävyä vähän uudistettua helposti ja halvemmalla työkaverin karonkkaa varten.
Olisihan se pitänyt arvata, ettei puolisokeana ja yksin tämä homma voi mitenkään onnistua...
Kuvat puhukoot puolestaan...

Tyveen ei tarttunut mitään, vaan ihana oma harmaa sävy säilyi kauniina...

Hiukset tulivat pehmeiksi ja suht kiiltäviksi, mutta myös todella pörröisiksi ja siis erittäin epätasaisen sävyisiksi...
Tässä siis syy, miksen koskaan värjää kotona itse hiuksia, vaan ennemmin pulitan sen toista sataa euroa ammattilaiselle, kun ei näköjään tällainen kevyt sävytyskään minulla onnistu!
Huomenna siis taidan laittaa hiukset kiinni ja ehkä piponkin päähän kaupungille mennessä...
Eipä tähän muuta sanottavaa ole!
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Tuollaisissa väreissä on just välistä se ongelma, että ne saisi levittää aika tarkkaa päähän. Ja tyveen varsinkin reippaalla otteella. Mutta tuo pitäisi lähteä muutamalla pesulla pois. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, huomasin tuon saman :D.
   Onneksi tosiaan pesuissa lähtee pois... Kiva sävy tuo kyllä olisi, kun olisi saanut myös tyvenkin tuon sävyiseksi, pläääh :/.

   Poista
  2. Mutta sitten kun seuraavan kerran värjäät niin käytät sitä aina pesujen yhteydessä pois ;) Niin ja ite ostin tässä taannoin ihan anttilasta semmosta hoitoaineväriä ja ainakin oma tyvikin sai vienon sävyn. Pitäisköhän sun kokeilla sitä? Joskus? Mullahan nyt kyllä muutenkin on hiustenväri niin tumma, että ei se ihan kunnolla erottunut mutta ei se hirvittävän pahaltakaan näyttänyt.

   Poista
  3. Hmm... Täytyypä yrittää katsoa tuota hoitoaineväriä! Muistatko mikä oli merkki?
   Täytyy tosiaan uudelleen punertavaksi/kupariksi värjätä sitten seuraavalla kampaaja-käynnillä, niin saa tuon naamion sitten käytettyä pois :).

   Poista
 2. Olipa hyvä että kirjoitit tästä, saa mun osalta jäädä kauppaan nuo värjäävät hoidot. Tuntuu, että samalla vaivalla värjäisi sitten oikeasti jos levitys niin tarkkaan pitää tehdä.. Oon kans tosi laiska värjäämään hiuksia, liian vaivalloista puuhaa, mutta en jaksa parturiinkaan kovin usein vaivautua, vaikka oma väri on kamalan tylsä.... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ei tosiaan käsittelemättömään hiukseen (eli juurikasvuun ainakaan minulla) tartu eli tämä on tosiaankin vain värin ylläpitoa varten :/.
   Kyllä tuo värjättyyn osaan näköjään tarttui, mutta kuten näkyy, niin suht tarkkana saa siinäkin olla, että tarttuu tasaisesti joka puolelle (joka tosiaan ei minulta yksikätisenä ja lähes sokeana hirveän hyvin onnistunut)...

   Poista

Suositut tekstit