maanantai 11. marraskuuta 2013

Erittäin Marjainen

Heipsböö!
Jatketaanpas eilisen pienen synkistelyn jälkeen taas seuraavalla pienellä loppujalla :p.

Sain loppumaan seuraavan pienen kasvonaamio-pussukan eli Montagne Jeunessen Very Berry Blueberry & Cranberry Ultra Moisturising & Cleansing Face Mask, joka oli siis 15g kokoinen.
Riittoisia nämä ovat edelleen omassa käytössäni, 5-6 kertaan riitti helposti tästä.
Taas mulla jäi kuvaamatta inci-lista, mutta niin kuin muutkin tähän mennessä kokeilemani tämän merkin naamiot, niin tämäkin sisälsi ainakin savea ja tuoksun perusteella varmaan myös nuita mustikkaa ja karpaloa. En tiedä, tekeekö se tuo savi sitten näiden tuoksun hieman epämiellyttäväksi... Toisaalta tämä tuoksui kivan marjaisalle, mutta samaan aikaan jokin tympeä esanssinen sivutuoksu tässä oli, josta en sitten isommin välittänyt.
Koostumukseltaan tämä oli punertavan violettia, hieman jämäkämpää "voidetta/jugurttia".
Ihan kivan tuntuiseksi tämä jätti ihon, vaikkakin kuivemmissa kohdissa (nenän pielissä) tämä hieman kuumotti. Tuoksun takia en tätä versiota varmaan osta enää lisää. Hauska oli kuitenkin testata :).

Nyt olisi sitten nastarenkaatkin hankittu pyörään ja toisen renkaan Mr.Insinööri kävikin laittamassa paikalleen. Saapa nähdä, millaista on huomenna ajaa sitten ja pääsenkö hengissä töihin, combattiin ja kotiin :p.
Palataan siis huomenna iltasella asiaan, jos selviydyn kotiin, melko liukkaalta tuolla tuntui tänäänkin ainakin kävellä :D.
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Miten ihmeessä sä saat ton riittämään 5-6 kertaan?!? :O Mulla riittää 15 ml/g tasan kahteen kertaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D.
   En mä oikeen tiedä! Varmaan kun en tykkää kovin paksua kerrosta laittaa nuita naamioita, niin se riittää sitten useaksi kerraksi :).
   Itsekin kuvittelin, kun nuita pusseja ostin, että eihän ne tule kauaa kestämään, mutta silti niistä vaan riittää ja riittää tavaraa, ainakin omassa käytössäni :D.
   Välillä meinaa tuskastuttaa, kun kuvittelin nuista pääseväni nopeasti eroon :D.

   Poista

Suositut tekstit