perjantai 8. marraskuuta 2013

Vaniljaisia Marjoja ja Karonkka-pohdintoja

Jälleen oli itselläni pieni ilon päivä, kun pari päivää sitten sain loppumaan seuraavan suht koht pitkäaikaisen tuotteen.
Sain nimittäin jälleen yhden hajuveden käytettyä, olkoonkin, että se oli vain 15ml minikokoinen tuote :).
Kyseessä oli Avonin Sassy Swirls Berry Vanilla Eau de Toilette ja vähän olen tästä maininnut jo reilu pari vuotta sitten.
Jälleen piti käyttää Fragranticaa apuna tuoksujen suhteen ja tässä tuoksuu siis Vadelma, Karhunvatukka, Auringonkukka, Tonkapapu ja Vanilja.
Hento makea tuoksu siis, se ei tosin kestänyt koko päivää läheskään, mutta eipä päässyt kyllästymään.
Voisin tässä koossa ostaa lisääkin, jos joskus uudelleen myyntiin tulisi :).

Huomenna mulla olisi meno Kahvakuula-harjoitusasiakkaaksi, kun tuttu kyseli, hän opiskelee personal traineriksi ja nyt kun kerrankin pääsee kokeilemaan tuota ja vielä ilmaiseksi, niin tietysti tartuin tilaisuuteen! Ei vaan ehkä tainnut olla paras idea käydä eilen Pumpissa ensimmäistä kertaa 4 viikkoon, nyt alkaa kädet ja jalat muistutella turhankin pistävästi olemassaolostaan...
Saapa kyllä nähdä, millaista kidutusta tuo kahvakuula on näillä kipeillä lihaksilla :D.
Kaiken kaikkiaan oon tyytyväinen tämän viikon liikkumisiin; olen pyöräillyt töihin tiistaina, torstaina ja tänään ja lisäksi olen käynyt maanantaina Pilateksessa, tiistaina Combatissa, torstaina Pumpissa ja huomenna sitten vielä se kahvakuula-harjoittelu. Suht kevyt ja varovainen aloittelu nyt ollut 3 viikon paussin jälkeen ja ihan ok:lta tuntunut, pientä niiskuttelua edelleen ollut, mutta täytyy vaan nuo jumpat ottaa normaalia rauhallisemmin sen aikaa, kun siltä tuntuu :).

Töissä mulla on vallinnut nyt pieni syysmasis, ei oikein ole ollut tehot yhtään kohdillaan, mutta jospa ensi viikko olisi parempi!
Meille on muuten tullut uusi väikkäri-työntekijä Iranista!! Erittäin mukava tyttö ja ollaan kaikki päästy pitkästä aikaa harjoittamaan englannin kielen taitoa niin puhumisen kuin kuuntelemisenkin suhteen ja parin viikon päästä pitäisi mun pitää oma artikkeli-seminaarikin englanniksi... Iiiik!!! Noh, jospa tämä englannin jännitys taas pikku hiljaa helpottaisi, kun sitä tulee käytettyä. Varsinkin kun kesällä olisi Tampereella muutaman päivän mittainen kongressi ja sinne pitäisi abstract laittaa, niin jotenkin mulla on erittäin "paha" fiilis, että joudun tekemään posterin lisäksi myös esitelmän omista tuloksista sinne... Sen verran uusi aihe meidän tutkimuspiireissä, niin epäilen, että se saattaa kiinnostaa sen verran, että esitelmä täytyy pitää...
Toivon siis parasta ja pelkään pahinta :D!!

Tänään sitten oon myös yrittänyt päätä hakata seinään Mela-asioiden kanssa sekä alkanut stressaamaan työsopimuksen teosta, kukaan ei nimittäin tuosta työsoppari-asiasta tiedä mitään ja päävastaava ei ole tässä kuussa Suomessa ja työsoppari pitäisi olla jollain sihteerillä tämän kuun lopussa, jos työsuhde alkaa tammikuussa... Hohhoijaa, mahtavaa tämä byrokratia!!!
Täytyy jälleen toivoa parasta ja pelätä pahinta!
Mutta tänään sain jotain kivaakin, nimittäin kutsukortin karonkkaan ^_^!!! Pääsee siis jälleen tälläytymään, kun työkaveri väittelee 5.12.! Sitä siis erittäin innostunein mielin odotellen :).
Jännä ollut päästä lähemmin näkemään tuota väitös-prosessia, kun kyseinen työkaveri on nyt samassa huoneessa mun kanssa. Täytyy kyllä sanoa, että hemmetin stressaavaa ja rahaa vievää se tulee olemaan ja lisäksi on ihan järjettömän paljon muistettavia asioita!!

En nyt ole ihan varma, tulenko itse pääsemään tuohon vaiheeseen edes seuraavan 10 vuoden aikana, mutta jos pääsen, niin saapa nähdä, miten pää tulee kestämään tuon kaiken :p.
Olenkin nyt vakaasti päättänyt, että jos todella tuohon tilanteeseen pääsen, niin aion järjestää itselleni lahjaksi 2 viikon matkan sinne haaveilemaani New Yorkiin shoppailemaan!!! Tämän kaiken jälkeen luulen sen olevan täysin ansaittua!
Täytyy siis alkaa säästämään sekä tuota matkaa varten ETTÄ myös tuota kaikkea väitös-ruljanssia varten, siihen tulee menemään rahaa oikeasti jopa parin lomamatkan edestä, helposti!! Varsinkin, jos ei mitään apurahaa satu saamaan (sellaisiakin on haettavissa).

Järkyttyneenä olen kuunnellut niitä summia, mitä siihen menee; ihan vaan esimerkkinä väitöstilaisuuden jälkeen olevaan kahvitilaisuuteen esim. 80 hengelle (koskaan ei tiedä, miten paljon ihmisiä sinne tulee kuuntelemaan ja kaikki väitöksen kuuntelijat ovat tervetulleita kahvitilaisuuteen) menee jo lähemmäs 1000e !!!
Sitten siihen tosiaan karonkan järjestämiset (tosin karonkka on vapaaehtoinen, sen voi pitää pelkästään vastaväittäjälle ja ohjaajalle/ille), kukat, vaatteet siihen väitöstilaisuuteen että karonkkaan (jos ei ennestään löydy jakku- ja iltapukua), meikki, kampaus, lahjat vastaväittäjälle ja ohjaajalle/ille, kukat vastavättäjän vaimolle (kyllä!!), hotellivaraukset vastaväittäjälle, kirjan painatus... Oon jo varmaan puolet unohtanutkin kuluista...
Siksi monet tekevätkin niin, että karonkka-kutsussa on "illalliskortti" eli osallistujan pitää jonkin verran maksaa siitä illallisestaan. Viime vuonna työkaverin karonkassa ei tätä illalliskorttia ollut, joten luulen että hän oli saanut sen verran apurahaa jostain kattamaan kuluja. Nyt on tuo illalliskortti.

No joo, tulipas nyt pitkästi höpöteltyä tuosta :D. Jotenkin vaan on niin pinnassa nyt niin paljon ajatuksia ja mietteitä tuosta, että piti purkaa ne tänne (ja onpahan jotain täällä ylhäällä muistissa tulevaisuutta varten) :).
Mutta nyt kissat ruokkimaan ja nukkumaan!!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Muista myös tohtoripromootion hattu ja miekka sisällyttää budjettiin ;) Mutta joo, tuosta tulee ihan älytön meno. Kannattaakin sitten ajoissa olla liikenteessä ja kysellä tarjouksia kaikkialta ja sit toi illalliskortti on kyllä loistava idea, niin ei tarvitse ihan kaikkea itse maksella.

  Ja hei! Kun kirjotat tota abstraktia sitä kongressia varten, niin lue tarkkaan ne ohjeet että mikä fonttityyli ja mikä riviväli ja abstraktin pituus, ja mitä kaikkea siinä pitää olla, etc. Mä ite kirosin sekä yliopiston kongressipalveluissa että Konffassa kun käsittelin saapuneita abstrakteja ja vaikka oli ihan selkeät ohjeet ja esimerkit laitettu kirjottajille, niin osasta puuttu esim. kirjoittajien yhteistiedot, osa oli 5 sivusia kun maksimi pituus oli yksi A4, fonfit oli miten sattu, asettelut miten sattu.. ja pahinta oli että kaikki pahimmat oli muutettu pdf:ksi ja eihä niitä sitten saa mitenkää siististi julkasukuntoon. Että jos et halua vihasia katseita siellä kongressissa, niin suosittelen lukemaan ohjeet huolella :D

  VastaaPoista
 2. Noo, katotaan ensin tuo väitös, että saanko edes mahdollisuutta sitä hattua ja miekkaa ostaa ;D.
  Onneksi tuolla meillä on niin monta ihmistä sitten, joilta kysyä sitten neuvoja ja vinkkejä, kun tuo karonkka (ehkä) tulee ajankohtaiseksi joskus vuonna 2030 ;D.

  Ja varmasti tuo abstractin teko onnistuu ihan oikeaoppisesti, kun ohjaajat sen tulee varmasti tarkastamaan ennen lähetystä ;).

  VastaaPoista

Suositut tekstit