maanantai 3. helmikuuta 2014

Helmikuun ensimmäinen tilaus

Heissan!
Tämä postailu menikin myöhemmäs kuin luulin!
Hieronnan jälkeen kävin Stokkalla hakemassa muutaman päivän himoitsemaani Broileri-caesar-salaattia ja ennen kotiin tuloa käytiin hakemassa ruokaa pitkästä aikaa Kauppuri 5:stä.
Perinteinen Heinäpään Teurastaja ranuilla tuli otettua ja jäipähän siitä huomiseksi töihinkin evääksi :D.
Kissa-raukat joutuivat olemaan kellon ympäri yksin ja ruuatta, kun Mr.Insinöörillä oli pitkä päivä ja itse olin ehtinyt hieronnan varata ennen tuota tietoa...
Suht hyvinhän tuo meni, kun vain Neffi oksensi sitten hetken päästä ruoka-tarjoilusta, tuon osasinkin ennakoida... Tosin olisi pitänyt vieläkin vähempi antaa ruokaa ja pitää hieman pidempi tauko välissä, niin olisi ensimmäinen annos saattanut sisällä pysyä... Voi huooohhh tätä tasapainoilua...
Ja mä ehdin huomiseksi suunnitella pidempää päivää töissä ja että meen sitten suoraan jumppaan, vaan taas Mr.Insinöörille tuli yllätys meno ja sillä menee myöhempään kuin olisi alunperin pitänyt. Eli pakko minun lähtä töistä aiemmin sitten kissat ruokkimaan ja varmaan pitää aamullakin lähtä vähän myöhemmin töihin... Täytyy hokea, ettei tätä kestä enää kuin pari vuotta...

Noh mutta, muuten ihan ok fiilis tänään ollut, töissä meillä olikin "terapia"päivä parin työkaverin kanssa :D. En taaskaan voi enempää korostaa, kuinka ihania ihmisiä tuolla meijän ryhmässä on <3.
Mutta töistä puheen ollen, sainpas mun Oriolan tilauksenkin tänään ja pariin juttuun tuli repsahdettua:

Ei kuitenkaan tämän enempää :D.
Oon pari kertaa ehtinyt käyttää Livboxista tullutta minikokoista Sim-merkin System 4-shampoota ja sen verran pidin siitä jo nuilla kokeiluilla, että halusin nyt heti ostaa ison pullon pidempään kokeiluun, kun hoksasin sen myynnissä tuolla Oriolalla vajaan 13e hintaan.

Toiseksi ihastuin tähän Avènen Couvrance Translucent Mosaic Powder puuteriin (ja voi ihanuus, miten kaunis on tuo valkoinen pakkaus <3) ja kun tiesin, että entinen kivipuuteri tulee loppumaan, niin hyvillä mielin tämän laitoin tilaukseen. Tämä oli vajaa 14e.
Ja hyvä, että laitoinkin tilaukseen, sillä tänä aamuna tapahtui tällaista:

Mun loppumassa ollut Sephoran puuteri päätti sitten pomppia kädestä lavuaariin...
Hyvä tuuri kävi, kun tuo tippui väärin päin mutta sitten pompahti oikein päin, niin ei kaikki levinnut sinne märkään lavuaariin :p.
Tätähän en ole voinut pitkään aikaan edes mukana kuljettaa, kun kansi meni rikki, joten nyt on onneksi uusi puuteri! Tämän käytän "irto"puuterin tapaan kotona loppuun.

Tällaista siis tänne tällä kertaa, nyt täytyy lähtä naaman pesuun!!
Miumoi <3

12 kommenttia:

  1. Melkoinen yhteensattuma, me nimittäin käytiin kans tänään hakemassa sapuskaa Kauppuri 5:sta, mä en ollutkaan aikasemmin syöny paikan antimia. Ja hyvää oli, mitä nyt meinas pikkasen janottaa tässä illalla kun sen verran suolasta taisi olla =D

    Nätti tuo tilaamasi puuteri, ei niin tylsän näköinen kuin normaalisti ovat =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, no on kyllä ollut yhteensattuma, harmi, ettei törmätty :D. Mihin aikaan kävitte?
      Me oltiin siellä puoli 8 kieppeillä :).
      Ne on kyllä aika mausteisia ja suolaisia eväitä, ettei kyllä kovin usein pysty käymään. Eipähän pääse kyllästymään, kun harvoin käy :).

      Eikö olekin kaunis! Mä ihan henkäisin ihastuksesta, kun avasin tuon pahvipakkauksen! Todella harvoin pakkaukseen tykästyn näin paljon, mutta tuo kyllä vei melkeen sydämen :D.

      Poista
    2. Me oltiin siellä joskus viiden nurkilla, kyllä mulla varmaan olis naama venähtäny jos olisin bongannu blogista tutut kasvot =D

      Poista
    3. Okei, olitte siis reilusti aiemmin paikalla :D
      Heheh, varmaan oisin ite ihmetellyt mitä mua tuijotetaan vai onko mulla jotain hirveää naamalla :D.
      Mutta tule ilman muuta hihkaisemaan, jos tunnistat mut jossain päin Oulua, minä kun en sua tunnista, kun et oo kasvojas paljastanut :D.

      Poista
  2. Hähää, arvaa kuka kävi eilen ekaa kertaa Tukholman Sephorassa? :P ;) Ei tullut itseasiassa mieleenkään kysyä, oisitko halunnut sieltä jotain. :( Olin jotenkin tosi itsepäisesti muutenkin liikenteessä.... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No väännäppä veistä haavassa ;p.
      Hyvä vaan ettet kysyny, ois saattanu helmikuun vähennyssuunnitelmat heittää härän pyllyä :D.
      Juttua sitten blogiin tai s-postin puolelle, mitä tuli hommattua sieltä!!
      Mites sie itsepäisesti liikkeellä siellä olit?? Eikö ollut hyvä fiilis sitten? :/

      Poista
  3. Hei muru.. sä kun tiedät näistä kaikista meikkijutuista niin suosittelepas mulle jotakin peittävää meikkivoidetta?! Mulla alkaa MaxFactorin PanStick olla lopuillaan ja haluaisin välillä kokeilla jotain muuta. Oon tykänny PanStickin peittävyydestä mutta en sen rasvaisuudesta ja siitä että vähän kun pyyhkäisee poskea niin se on ihan sotkussa. :s Että joku sellainen peittävä mutta kuitenkin joka kuivuisi ihoon kiinni suht nopeasti...? Soittaako mitään kelloja? :) Ja jos sillä jotain merkitystä on niin sekaiho mulla kai taitaa olla = muualta kuivahko mutta t-alueelta rasvoittuu helposti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiiätkö, tässä asiassa mä oon valitettavasti väärä henkilö, jolta kysyä, vaikka lähes sama ihotyyppi meillä on ja samoja juttuja ehkä haetaan meikkivoiteelta.
      Ei oo nimittäin tuollaista tullut vielä vastaan itsellenikään :(.
      Lisäksi en oo pitkiin aikoihin "normi"kaupasta meikkivoidetta ostanut, vaan oon käyttäny Oriflamelta jo loppunutta puikko-meikkivoidetta ja sitten Avonin nestemäisiä, joita en oo yleensä edes itse ostanut vaan oon saanu ne kannustelahjana (yks on myös asiakaspalautuksena tullut, jonka otin itelle käyttöön, kun siinä oli palautusaika jo umpeutunut).

      Tuo Oriflamen puikko on ollut minulle ainakin tosi hyvin peittävä, mutta siinä ja kaikissa muissakin meikkivoiteissa, joita oon käyttäny, on ollu tuo sama, että jos vaikka niistää nenän, niin paperiin jää meikkivoidejämät nenästä :(. Tosin ihan hellästä kädellä koskettamisesta en oo kyllä huomannu meikin leviävän, en kyllä ole sitä peilistäkään katsonut..
      Lisäksi oon välillä huomannut, että mulla meikkivoiteet tuppaa pakkautumaan päivän mittaan esim. mun otsan juonteisiin -.-
      Ootko kokeillut käyttää meikin alle primeria?
      Itse oon yrittänyt muistaa käyttää (huonolla menestyksellä) kaverilta saatua Dermosilin mattapintaistavaa kasvovoidetta, jota laitan ihan vähän kasvoille. Lisäksi mulla on parit primeritkin (Oriflamen ja BeautyBaysta aikanaan tilattu Stila-merkin) kaapissa, mutta yritän tuon voiteen saada käytettyä eka. En kuitenkaan työpäivän aikana ehdi ollenkaan tarkkailla naamaa, kuinka hyvin meikit pysyy, pitäisi varmaan joku viikonloppu tehdä testi :D.

      Mutta voisin tässä asiassa vinkata sua kysymään Glitz&Glamin Minnalta tästä!
      Hän varmasti tietää oikeana ammattilaisena ehdottaa jotain :).
      Harmi, ettei minusta ollut apua tällä kertaa :/.

      Poista
    2. Siis oikeanlaisen meikkivoiteen löytäminen pitää olla jotain rakettitiedettä!! Kateellisena aina katson niitä joilla on kaunis tasainen kerros meikkivoidetta ja aivan täydellinen iho. ♥ Huoooh... Ja mulla on kanssa toi sama että meikkivoide pakkautuu mutta mulle se pakkautuu silmien alle alaluomiin ja se vasta rumalta näyttää! Oon kokeillu silmien alle myös peitepuikkoa ja valokynää ja ties mitä mutta ei - kaikissa sama reaktio. -___- Ja kuitenkin kun tummat silmänaluset pitäis ehdottomasti saada peitettyä!
      Mitään primeriä mulla ei oo koskaan ollut kun en oikein osaa ostaa sellaista...? :D Hmph! Mutta kiitos muru, kyllähän susta oli apua! :) Pitää vielä kysyä Minnalta jos hän osais neuvoa! Oon hänen blogiaan lueskellutkin aina välillä... ^_^ -Katri (en jaksanu kirjautua :DD)

      Poista
    3. Oon samaa mieltä, jotain rakettitiedettä sen täytyy todella olla :D.
      Mutta sinuna kokeilisin jotain primeria, esim L'orealilla taisi olla se Studio Secrets-primer, jota oon monesti katsellut että vois ostaa kokeiluun, mutta kun tosiaan kaapista löytyy ennestään primereita, niin en ole viitsinyt ostaa lisää :).

      Ja mulla muuten kans pakkautuu myös silmien alle juonteisiin, kun oon meikkivoiteen ja peiteaineet (2 eri ainetta :D) laittanut. MUTTA, mulla on auttanut hieman (ei täysin, mutta jonkin verran) tuohon se, että laitan puuterin levityksen jälkeen vielä silmien alle ihon väristä matta-luomiväriä! Se myös vaalentaa lisää silmien alusia eli siitä on itselleni ollut ainakin hyötyä.
      Tätä varten olenkin joskus laittanut luomien pohjustus-primeria myös silmien alle (mun ikirakkaus UDPP eli Urban Decay Eye Primer Potion <3)!

      Poista
  4. Hmm, mitä tuo UDPP maksaa jos sä pystyisit sitä mulle jostakin diilaamaan? ;D
    Ja joo täytyy kyllä ottaa testiin koko kasvojen alueelle jonkunlainen primer jos se jeesaisi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tilasin ite varmaan jo vuosi sitten valmiiksi uuden oottamaan, ku luulin että tuo mun eka tuubi (jonka sain Miamin tulijaisena Mr.Insinöörin siskolta) loppuu ihan varmasti kohta (joo loppu kohta, vieläki on jäljellä :D) niin BeautyBaysta:
      http://www.beautybay.com/cosmetics/urbandecay/g/eyeshadowprimerpotion/

      Tuolta oon nyt kahdesti tilannut ja hyvin menny kumpikin tilaus. Tullirajoistakaan ei tarvi huolehtia ja näyttäisi olevan ilmaiset kuljetukset koko ajan.
      Onhan tuo UDPP kallis, mutta mä en suostu enää tuosta luopumaan, kun mun luomille sopii täydellisesti :). Ostolakossa-blogista tästä alun perin luin ja toinen luomi-primeri, mitä Virve siellä on suositellut on Too Faced-merkin:
      http://www.beautybay.com/cosmetics/toofaced/g/shadowinsurance/

      Tuokin näyttää tosin olevan samaa hinta luokkaa UDPP:n kanssa.
      Kehuja oon kuullut monissa blogeissa ja niiden kommenteissa ihan kotimaisesta Lumenen Eye Primerista, joten katsohan sekin kun seuraavan kerran jonnekin markettiin eksyt! :)

      Poista

Suositut tekstit