tiistai 7. helmikuuta 2012

9kk mittainen haaveilu on ohi!!!

Vihdoin ja viimein, jälleen yksi minun pitkäaikaisista haaveista on toteutunut!
Oikeastaan aika pian sen jälkeen, kun Satsille liityin, alkoi pyöriä mielessä muun muassa tämä pienen pieni juttu, josta voisi olla todella suuri hyöty tässä itseni rääkkäämisessä :D.
Huono puoli oli vain se, ettei rahaa ollut yhtään mihinkään ylimääräiseen ja tämä oli kuitenkin iso sijoitus omaan budjettiini katsoen. Mutta nyt, kun sain viimein töitä ja tulot ovat enemmän kuin 0e/kk, mulla oli mahdollisuus tämä yksi haave toteuttaa :). Ja todella paljon saan myös kiittää serkkuani, sillä hänen vinkillään säästin 100e kaiken muun hyvän lisäksi :D.
Ja kaikki varmaan jo tämän pölinän jälkeen arvaa, mistä on kyse???

No näistä!
Eli hommasin Polarin FT60 sykemittarin G1-GPS:llä ja Flowlinkillä :D.
Oon niin Happyhappy täällä, tuo mittari on niin kauniskin <3.
Sain hommattua nämä siis serkkuni kaverin kautta, kun hän on Polarilla töissä ja he saavat kerran vuodessa tilata henkilökunta-alennuksella itse valitsemansa mittarin härpäkkeineen. Hän sitten suostui "uhraamaan" omansa minulle ja olen kyllä niin iloinen siitä!! Kiitokset kummallekin vielä kerran, jos tämän satutte lukemaan :).

Pistin tämän tänään töihin kelloksi käteen (Wuhuu, osasin jopa nuo perus-asennukset tähän pistää \o/ ), eikö olekin kaunis <3 ??? :D
Peruinkin tältä päivältä Spinning75:sen, niin ajattelin jos tässä illan aikana saisi tehtyä kuntotestin tuohon :). Saa vähän jo esimakua, miten tuo pelittää ja ehkä huomenna voisin kokeilla tuota mittausta töissä tai jotain :).
Olisi sitten toimintavalmis lauantaiksi, sillä varasin sille päivälle JÄLLEEN Spinning-Maratonin :D. Okei, se on vaan puolet ensimmäisestä eli "vain" 2½ tuntia (150min) ;D.
Myöhemmin keväällä on sitten taas täyspitkä :). Ja syksyllä samat uudelleen :p.

Tässäpä vielä parin viime viikon liikkumiset :).
Mutta tällaista tuli tähän postaukseen, huomenna sitten parit kuvat Avonin jutuista :).
Miumoi <3

6 kommenttia:

 1. Mulla on vaan toi Polarin sykemittari, jota olen käyttänyt 0 kertaa. :( Mulla ei vaan oo ikinä aikaa säätää sitä ennen tunnin alkua, kun oikeasti JUOKSEN aina töistä suoraan jumppasaliin. Jossain siinä välissä yritän vaihtaa vaatteet. :D Pitäis kyllä ryhdistäytyä ja opetella käyttämään...sain lahjaksi jo ehkä 2 v sitten. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...eikä mulle sitäpaitsi ees kerro mitään mitkään sykkeet. :D

   Poista
  2. Mä pidän tuota nyt kellona, oon niin in löööv tuohon :D.
   Eilen tein sen kuntotestin tuohon ja tänään laitoin töihin päälle sen mittausvyön, että voin vähän sykettä tarkkailla. Sen huomasin, että tosi alhaalla on levossa syke (50-60bpm), mutta heti jos vaikka vain kävelen, niin nousee parissa sekunnissa jopa lähelle 90bpm :D. Mut se sitten myös laskee yhtä nopeasti :p.

   Ja itse odotan kyllä innolla, että saan tuon jumppaan mukaan! Mua ärsyttää aina esim. spinningissä, kun ohjaaja puhuu, että "nyt lähtään sitten 80%:stä ja kiivetään sinne 100 prossaan". Nyt ainakin tiiän, mitä se tarkoittaa ja pystyn seuraamaan, teenkö liian lepsusti/rajusti :). Ja sen kalorinkulutuksen oon aina halunnu nähdä !!

   Yritähän sinäki ottaa käyttöön se! Ihan oikeasti, tuo oli maailman helpoin käyttää ja laittaa asetukset kohdilleen! Jos minunlaiseni blondikin osasi, niin ihan varmasti onnistuu sultakin :D.

   Poista
  3. Joo en epäile, mutta oon ollu laiska alottamaan. :D

   Poista

Suositut tekstit