tiistai 21. helmikuuta 2012

Myöhäinen ystävänpäivä :)

Tänään taas ollut kiva päivä!
Töissä hommat meni haukotellessa, ihan järkyttävä väsymys, eikä vieläkään se viimeinen eksoni suostu hyvin monistautumaan :/. Huomenna vielä viimeinen PCR-yritys ja sitten menee sekvensointiin, jos ei ala pelaamaan :p.
Sitten oli tiedepäivätkin, vaan luentoja en ehtinyt käydä kuuntelemassa, posterit katsoin pikaisesti läpi. Töiden jälkeen olikin sitten se kivoin osuus, kun vietettiin R:n kanssa myöhäistä ystävänpäivää Amarillossa syöden ja tällaiset evään tuhottiin:

Ylempänä on R:n ottama Chévre Amazon (tortilla-kuoren välissä vuohenjuustoa ja vihanneksia ja lisäksi cuacamolea ja mitähän muuta...) ja alempana minun turvallinen valinta eli Chicken Bolillo (Crispy slice perunoita, kanaa ja vihanneksia pariloidun leivän päällä sekä ketsuppia(?) ja sinihomejuustodippiä).
Tuo mun annos oli ihan järkyttävän tulista, ennen ei oo ihan nuin tulinen ollut ja sanoinkin tarjoilijalle, että muuten oli herkullista,  mutta normaalia huomattavasti tulisempaa oli :D. Ilmeisesti kokki oli pippuria pistänyt reilulla kädellä tuohon :D.
Noh, syötyä tuli kuitenkin ja muuten oli kyllä hyvää :).

Jälkkäriksi R otti kahvia sekä pannukakun mustikoiden ja valkosuklaa-kermavaahdon kera ja itse halusin vain jotain kylmää, joten ainut oli sitten tuo Red & White Sorbet (sitruuna ja mansikka-vadelmasorbettia, appelsiinia ja tähtianissiirappia). Kylmää ja makeaa oli :D.
Ja vatsa tuli kyllä ihan ähkytäyteen!!
Harmi, ettei tajunnut kysyä, olisiko laskiaispullia mahdollisesti ollut jälkkäriksi ;D. Pärjäsipä tuota ilmankin kuitenkin, R tosin kävi kaupasta ostamassa itselleen niitä paketin :D.

Mutta sitten taas loppunutta purkkia:
Eli sain käytettyä aika nopeasti tämän Grace Colen Pineapple & Passion Fruit Body Scrubin.
Ihanan tuoksuinen, mutta aivan liian hellävarainen kuorinta itselleni. Ainoastaan jos puoli tuubia ruutasi kerralla, niin sai jonkinlaista karheutta iholle.
Mutta tuoksut tältä merkiltä voisin kokeilla vartalokuorintoina, niin voi paremmin päättää mistä tykkää, jos suihkugeeliä tai käsisaippuaa haluaisin ostaa käyttöön joskus :).
Vartalokuorinnaksi lähti jäljellä oleva puolikas Lushin Buffysta :).

Eipäs mulla tämän kummempia. Silmämeikki oli sama kuin eilen, niin siitä ei ollut järkeä enää kuvaa ottaa :). Nyt tv:tä katsomaan ja huomenna illalla onkin eräs mielenkiintoinen juttu! Siitä enempi sitten, jos se toteutuu ;).
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Eikä, mulla on nälkä... Äkkiä ajatus pois noista syömistänne herkuista =P Mulla on kans ollu tuota Grace Colen vartalokuorintaa, tosin tuoksuna oli se Pink grapefruit tmv. Tuoksuhan oli kiva, mutta ei se tosiaan ollu mikään kovin tehokas kuorinta. Käsivoiteena mulla on ollu tuommonen ananas-passionjuttu, herkku sekin tuoksultaan ja käsivoiteena sellainen perus eli kesällä hyvä, talvella ei kosteuta tarpeeksi (ainakaan mun käsiä). Suosittelen kuitenkin kokeilemaan, vaikka pelkästään tuoksun vuoksi ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äkkiä syömään jotain, niin lähtee nälkä ;D.
      Juu, varmasti testaan myös niitä muitakin tuoksuja, kunhan taas vähän saa nuita varastoja tyhjemmäksi ;D. Tämä kuukausi mennyt ihan höpöksi vähentämisten osalta :p

      Poista
  2. kiitti vielä mukavasta illasta.:) ruoka oli hyvää ja seura vieläkin parempaa.;) -R

    VastaaPoista

Suositut tekstit