sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Taas näytettä esittelyssä

Onhan se hyvä, että edes näitä tuoksunäytteitä loppuu ja niiden määrä vähenee, muuten näyttääkin aika kehnolta nuiden loppumisten osalta... Taitaa juuri sopivasti riittää esiteltävät näille loppu päiville, niistäkin 2 tuoksunäytettä :p.

Eli nyt esittelyssä lyhyesti vanha Oriflamen Fire Eau de Toilette näyte ja tähän "sarjaan" kuuluu myös Air ja Ice. Tämä sarja on uudistunut ja en tiedä, onko tuoksu muuttunut sitten uudistuksessa, pullot ainakin muuttuivat.

Googlella löysin uuden (yllä) ja vanhan (alla) sisällyksen ja aika lailla näyttäisi olevan samaa tavaraa, jos ymmärsin tuon englannin kielisen tekstin oikein :).
Mielestäni oli ihan kivan tuoksuinen eikä mitenkään raskas tuoksu ollut (tai sitten näyte oli ehtinyt laimeta :p), mutta ei sykähdyttänyt itseäni niin paljoa, että ison pullon ostaisin. Kiva oli kuitenkin näytteen verran kokeilla.
Kaunis olisi tuo uusi pullo kuitenkin :p.

Muuta ihmeempää ei tähän päivään kuulu, nukuttiin pitkään (tai itse nukuin aika lailla pätkittäin) ja peruin pumpin illalta, kun tuntunut aamuisin vähän tukkoisuutta ja lisäksi tänä aamuna taas tuo vasen olkavarsi vihoitteli ja vihoittelee edelleen :(. Jos sitä ei flunssa iskisi, niin saa ensi viikolla kuntoilla sitten enempi, tämä viikko kun meni ihan plörinäksi :p.
Siivottua saatiin vihdoin kuitenkin ja harmitti, etten sykemittaria laittanut! Tuntui välillä, että sydän pyrkii rinnasta ulos, kun sai nuita meidän mattoja hinkata karvoista pois :D. Mutta huomenna taas seuraavaa juttua :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Hihiii kiitos mussu linkeistä, glitz&glamia mä jo seurailinkin mutta wääää en tajua että oon voittanu! =D En mä koskaan voita mistään mitään ja nyttt...! Jeeeeeeee! =)
  Ja apua toi ostolakkokirppis, luulen että sieltä on PAKKO ostaa jotain.. :'D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut voitosta ^_^.
   Itsekin kyttään yhtä kohdetta tuolla ostolakkokirppiksellä. Täytyy vaan katsoa, kuin isoksi hinta ehtii tässä viikon aikana mennä, että raaskiiko enää sitten huutaa :D.

   Poista

Suositut tekstit