tiistai 14. helmikuuta 2012

Muksaa Ystispäivää :)

Vaikka kohtahan tuo on jo ohi :D. Toivottavasti oli kiva päivä ja muistitte ystäviänne jotenkin (vaikka ystäviä pitäisi muistaa kyllä muulloinkin) :).
Minuakin muistivat Rakas R ja Käpsy, kiitos tärkimykset ^_^.


Käpsyllä ihanan kortin lisäksi (miks mä en niitä kortteja kuvannut?!?) mukana oli jäätelöraha ja Lumenen Cranberry Kiss huulten rajauskynä (oliko tuo jokin vihjaus, kun tuo sisältää "Age Defying Arctic Cranberry" ;p ). R:llä oli ihanan kissakortin mukana hassun hauska kissa-pinssi ^_^.
Kiitos rakkaat <3. R, mä tarjoan sitten ne kahvit + herkut, kun nähdään seuraavan kerran!
Ja Käpsy, voit odottaa synttärilahjaksi sitten viimeistään jotain kivaa, kun en tähän ystävänpäivän muistamisiin kerennyt mukaan ;).
Ja myös muille tutuille, jotka tätä sattuvat lukemaan, kiitokset ystävänpäivä-toivotteluista :).

Muuten tämä päivä on mennyt aivan niin kuin muutkin päivät. Töissä sain taas näytteitä laitettua sekvensointiin ja huomista suunniteltua. Olokin alkaa olla jo pikku hiljaa normaali :). Mr. Insinöörin kanssa ei olla tehty vielä mitään ihmeellistä, vain ruokaa tehtiin, syötiin, roskia roudattiin ulos ja mä siivosin keittiötä ja täytin kattien ruokakippoja ja laatikoita. Ah, miten romanttista! Pitäs vielä hiekkalaatikko siivota :D. Ei viitsi uloskaan lähtä, kun siellä meinasi sataa lunta melko kivasti tuulen kanssa...
Mites teidän päivä meni? Teittekö jotain erikoista, vai oliko ihan samanlainen arkipäivä kuin muutkin?
Muttamutta, huomenna olisi sitten loppuvia luvassa jälleen :).
Miumoi <3

9 kommenttia:

  1. Hihhiii en mä edes huomannut että toi oli joku Age Defying Arctic Cranberry :''--DDD Ei siis ollut vinkki hahahah hassu. ^__^ Mutta ihanaa että tulit perille ja heeeei ei lahjojen tarkoituksena ole aina "maksaa takaisin" eli ei huolta synttärilahjoista tai muista, mulle on tärkeintä että olet olemassa!

    VastaaPoista
  2. Oikein ihanata ystävänpäivää, ystis *khih* ^^

    VastaaPoista
  3. Hyvää ystävänpäivää munkin puolesta! :)

    VastaaPoista
  4. hyvä kun lahja oli mieluinen ja toivottavasti kortti myös.tuli hieman teidän misse siitä mieleen..:) mun ystävänpäivä meni (missäs muuallakaan kuin) töitä tehden iltavuorossa,joten mitään romanttista ei siis tullut tehtyä.käytiin tosin viime vkonloppuna j:n kanssa kahvilla/teellä bisketissä ja sai syödäkseni kauan kaipaamaani porkkanakakkua.:P jeps,mulla on työvuorot nyt tiedossa tuonne 18.3.asti (ja talvilomanihan alkaa sitten 19.3.) eli sovitaan tässä pikapuoliin tapaaminen.esim.ensi viikolla kävisi tiistai 21.2.,sopisiko se ilta sulle? jos vaikka jossain keskustan kahvilassa/ruokapaikassa käytäisiin.Ollaampa yhteyksissä!-R
    ps:ja kiitos yhteisistä vuosista joita taitaa olla jo parisenkymmentä kohta kasassa,ihanaa että olet elämässäni (missähän sitä olisinkaan ilman sua,hukassa ainakin;)):D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korttikin oli mieluinen, kyllähän sä tiedät että kaikki kissoihin liittyvä on AAAAWWWWSS :D.
      Hyvä, että ootte J:n kanssa saaneet kuitenkin yhdessä aikaa viettää muuten, samahan se on milloin niitä romanttisia iltoja viettää :).

      Mullehan passaa kyllä näillä näkymin hyvin tuo ensi viikon tiistai, kun ei mitään pakollista menoa ole ilmestynyt vielä (ja jumpat pystyy aina perumaan :)). Sovitaan lähempänä tarkempaa aikaa sitten!

      Ja tosiaan, niin ne vuodet vaan uhkaavasti vierii! 3.luokallahan me alettiin kaveeraamaan enempi eli about 9v:nä :D. Pitääkö meidän pitää pippalot parin vuoden päästä, kun tulee 20 vuotta täyteen!!! Bäkkäreitähän meijän pitää sitten ainakin kuunnella ;). Mitähän alakerran naapuri siihen tuumaisi ;D.
      Ja niin, musta et pääse edelleenkään kovin helpolla eroon sitten, et vaikka mä johdattaisin sut suoraan sinne hukkaan :D. Tosin sullahan se parempi suuntavaisto taitaisi olla siinä tapauksessa kuitenkin, eli senkin takia sinussa roikkuisin ;).
      <3 <3 <3

      Poista
  5. joo,bäkkäribileet ehdottomasti ja otan ne saappaat sitten mukaan.;)-R

    VastaaPoista

Suositut tekstit