perjantai 17. helmikuuta 2012

Hyvin hyvä päivä :)

Tänään oli kyllä niin onnistunut päivä töissä, vaikka alkuun tuntui että väsymys on ylivoimainen! Piti diagnostiikka-optimointiin jäljellä olevat 6 eksonia testata uusilla suunnittelemillani oligoilla ja 5 onnistui täydellisesti \o/ !!! Eli jos saan vielä sen yhden ensi viikolla pelaamaan, niin saan sitten viimein omaan projektiini alkaa panostamaan 100%:sti :).
Ja omaan projektiin on kyllä sekvenssejä iso nippu odottamassa lukemistaan, tiedä vaikka jotain mielenkiintoista niistä löytyisi ;p.

Mutta joo, sitten loppujiin.
Eli toissa päivänä loppui jälleen käsisaippuaa, nyt kyseessä oli 2011 jouluna myynnissä ollut Dermosilin Arctic Berries Concepts:n Mustaherukka käsisaippua.
Tykkäsin tuoksusta paljon, vaikka omaan nenääni olikin vähän teollisen tuntoinen. Ja pesuteho on ihan sitä, mitä on kaikilla käyttämilläni saippuoilla ollut eli hyvä. Omat kätenihän kuivuu kaikista saippuoista, kun pesen niin paljon käsiä, joten sen perusteella en pysty arvostelemaan näitä :).
Jos tämä olisi myynnissä vielä, niin voisin ehkä ostaakin lisää, mutta kyllä nuita testattavia riittää niin sen takia jäisi kuitenkin ostamatta :).

Käyttöön lähti sitten nestemäiseksi käsisaippuaksi jälleen Dermosililtä, mutta kyseessä Mustikka-suihkugeeli, joka oli myöskin 2011 joulun aikaan myynnissä :).
Kätevästi pumppupullossa, niin hyvin pystyy käyttämään (ja kuluu nopeampaa :D).

Tässä on kuvaa mun eilisistä herkuista. Tokmannilta löytyi uutta Maraboun suklaata, niin pitihän se tietysti ostaa testiin! Ja oli muuten hyvää :p. Sopivan salmiakkinen ja jos ei Fazerin salmiakkisuklaa iskenyt, niin tämä voi ehkä iskeä paremmin :).
Kurkkutikkuja varten tein itse dipin. Kreikkalaiseen jugurttiin sekoitin ihan näppituntumalla suolaa, paprikaa, grillimaustetta, valkosipulijauhetta ja ketsuppia ja vaikka itse sanonkin, niin todella hyvää siitä tuli!! Yritin vähän Taffelin Ranch-dippiä tavoitella :p.

Mutta nyt taidan lähtä seuraamaan paremmin tuota Voice of Finlandia (monta mun suosikkia on päässyt jo jatkoon!) kera tuon suklaalevyn, saapahan taas tärveltyä tämän iltaisen Combat-treenin ja kulutetut reilut 500kcal :D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit