perjantai 3. helmikuuta 2012

Katti-kuvia

Mietin tässä, että kirjoittelenko mitään tänään, kun ei ole oikein sen kummempia tapahtunut :).
Töissä jatkui oligojen suunnittelu ja tuossa jokin aika sitten tulin Combatista. Siellä tulikin todettua jälleen, että kuntoilu voi olla vaarallista, yksi tyttö loukkasi nilkkansa aika pahasti, kun oli polven vetoja ponnistuksilla :/. Ihme kyllä itselleni ei ole vielä pahempia sattunut, vaikka monesti olenkin sitä jännännyt. Jalat ja kädet toistaiseksi pelanneet yhteistyössä *koputtaa puuta*.

Mutta tosiaan, ajattelin muutaman kuvan laittaa pitkästä aikaa meidän kateista taas, vaikkei ne hirveästi eroakaan entisistä kuvista :D. Mutta vähän vaihtelua nuille kosmetiikkapurkeille :).

Mr. Insinööri otti tämän kuvan jonain iltana, oisko pari viikkoa sitten. En muista mitä se testaili kameralla :).

Ja yhteiskuvaa. Ovat osanneet ollakin harvinaisen pitkään "suhteellisen" nätisti...

...mutta sitten Neffillä iskee pentu-vaihe jälleen päälle ja Siirin häntä houkuttelee välillä vähän lääppimään sitä.

Tämä on jostain syystä Neffillä todella yleinen asento... Häntä suorana ja etutassut suoraan edessä, että varmasti levittäytyy laajalle pinta-alalle sohvalla ja niin, ettei siihen muut mahdu...

Viime viikonloppuna (muistaakseni) Neffi huomasi linnun lähipuussa ja voi että sitä kurnutusta ja leuan väpätystä :D. Harmittaa, kun siitä en saanut hyvää kuvaa...

Mutta yritän huomenna saada kuvattua ja tehtyä sen ennustelu-postauksen :). Ja kuka sen tietää, jos jotain pientä jo tälle kuulle loppuisi ;).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit