maanantai 20. helmikuuta 2012

Seuraavaa loppunutta ja meikkiä

Tähän ensi alkuun lupasin jelppiä ihanaa ystävääni Dweiaa ja "mainostaa" seuraavaa asiaa:
Eli Huomio kaikki Oulunseudulla asuvat ja laulamisesta kiinnostuneet! Lukaiskaahan TÄMÄ postaus ja jos satutte innostumaan ja kiinnostumaan asiasta, niin kyselkää Dweialta lisää :).

Ja sitten kuvaa tämän päivän meikistä, jonka otin töistä tultua...
Valoakaan ei ollut enää pahemmin, joten melkoisia vaikeuksia oli saada edes yksi kuva onnistumaan... Ja muokkaus piti tehdä monimutkaisemmin (eli värittää muu naama), kun kuvan rajaaminen suoraan kasvatti kuvan pikselimössöksi :(. Piti ottaa tuolla pikkukameralla, kun Mr. Insinöörin ottamat kuvat järkkärillä eivät onnistuneet siinä valossa, mitä oli enää jäljellä ja salamalla ei ollut järkeä ottaa...
Eli tulen kiroamaan sen, joka tulee väittämään, ettei blogin eteen muka tarvitse nähdä yhtään vaivaa! Lähemmäs tunti meni varmaan kuvien ottoon ja pelkästään tuon yhden muokkaamiseen...

Rajaus tehty Avonin Color Trendin valkoisella rajauskynällä (kuvaa taitaa löytyä aamumeikki-tunnisteesta) ja luomiväri on samasta eilisestä paletista, valkea väri mutta siinä on kultahippuja.
Niin ja muistakaa, että tämä kuva on tosiaan otettu noin puoli 5 aikaan illalla ja silmämeikki on tehty noin puoli 7 jälkeen aamulla... Korjailin sitä hieman ennen kuvan ottoa (eli lisäilin vähän luomiväriä).

Ja seuraavaksi sitten loppuneiden listaus jatkukoon:

Eli jälleen käsivoidetta loppunut, tällä kertaa tämä Dermosilin Arctic Berries Concepts-sarjan Tyrni-käsivoide minikoossa (40ml).
Tykkäsin niin tehosta kuin tuoksusta, tosin aika paljon tätä sai läträtä, että tehosi varsinkin niillä paukkupakkasilla.
Se tässä (ja muissakin Dermon käsivoiteissa) oli vähän kökköä, että voide kuivahti kököiksi tuohon korkkiin ja suuaukkoon eli joutui tietyin väliajoin puhdistamaan paperilla kököt pois.
En tiedä kyllästyisinkö tähän täysin, jos hommaisin sen 200ml tuubin, mutta näitä pikkuisia voisin ostaa silloin tällöin uudelleen :).

Käyttöön lähti sitten tähän työpöydälle Dermosilin Primo-sarjan Saksanpähkinä-käsivoide minikoossa. Tätä olen jo käyttänyt myös ison 150ml tuubin aiemmin (taitaa varmaan siitäkin löytyä kuvaa käsivoiteet-tunnisteen alta, jos en väärin muista) ja myös käsisaippuaa on tässä tuoksussa tullut käytettyä yksi pullo :). Voitte siitä päätellä mun mielipiteen tätä tuoksua kohtaan ;).

Mutta ei kait mulla muuta. Töissä oli aika väsyttävä päivä ja jalat on kipeät eilisestä pumpista :p. Käytiinkin jumpan sijaan noin 5km kävelylenkillä tuossa iltasella, vähän jalat vetreytyy :).
Mutta kirjoittelen taas huomenissa!
Miumoi <3

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eipä mitään, autan aina kuin voin ^_^.

   Poista
 2. Noi molemmat Dermot on ihan ykkösiä, niin tuoksussa, kuin tehossakin. Ne imeytyy nopeasti.

  Se on muuten jännä juttu toi iso/pieni tuubi. Pieniä tuubeja voi hyvinkin käyttää usean peräkkäin eikä tuoksuun kyllästy, mutta isossa putelissa sama määrä, niin tuntuu, että haju tökkii valtavasti. Hassua! Siksipä ostelen vain noita pieniä tuubeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on varmaan jokin psykologinen juttu :D. Se iso tuubi vaan tuntuu kestävän ikuiiiisesti, niin mieluummin käyttää pikku tuubeja sitten. Siinä voi aatella, että jos alkaa tuote tökkimään, niin paljoa ei tarvi sitten käyttää :). Ja taukoa pystyy pitämään nopeammin :D.

   Poista
 3. Tuttu tunne tuo kuvaamisen rasittavuus, kuvien ottaminen blogiin on pahimmillaan aivan hirvittävää puuhaa-varsinkin näin valottomana aikana. Eli joo, minäkin kiroaisin sen joka väittäisi blogin pitämisen olevan helppoa. Ja samoin kiroaisin sen joka tulisi nillittämään kuvien laadusta ;D

  Tuon saksanpähkinäkäsivoiteen tuoksu on kyllä herkku. Mulla ei tule siitä mieleen mikään pähkinä, se tuoksu muistuttaa jostain purkasta tmv. lapsuudesta. Ihme mielleyhtymä mulla =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi päivä päivältä alkaa olla pidempään tuota valoisaa aikaa, helpottuu tämä bloggaaminenkin, kun ei salamalla tarvi kuvailla :D.

   Ja tuo saksanpähkinä- tuoksu on yksi niitä todella harvoja, joita voisin ostaa ja käyttää yhä uudestaan ja uudestaan! Ja tuosta tuoksusta on tullut nyt suihkuvoide ja vartaloemulsiokin!!! Joskus kyllä ostan ja testaan nekin :D.
   Eikä mullekaan tule yhtään pähkinä mieleen siitä tuoksusta, mutta aivan ihana se on kuitenkin :).

   Poista
  2. Mullekaan ei tule siitä pähkinä mieleen, mutta viimein uskoin hajun olevan oikea, kun isäni kerran laittoi sitä ja katsomatta putelia sanoi en tuoksuvan pähkinälle...

   Poista

Suositut tekstit