torstai 2. helmikuuta 2012

Ensimmäiset plussat (nyt jo ?!?)

Eipä alkanut tämä kuukausi kovin hyvin, kun nyt jo tuli purkkeja :p. Mutta ei hätä ole tämän näköinen, sillä kaikki tulleet ovat matkakokoisia ;).

Tein tilauksen töissä, kun labrapäällikkö välittää tuotteita OrioNetshopista eli apteekkituotteiden merkkejä :).
Tilasin sitten kokeiluun Favora-matkapakkauksen normaali-sekaiholle, jossa on puhdistusgeeli (30ml), kasvovesi (50ml) ja päivävoide (25ml) (6,90e) ja sitten Sebamed-matkapakkauksen, joka sisälsi 2 erilaista suihkugeeliä (á 20ml), kasvopesun (20ml) ja suihkuöljyn (15ml) (3,50e). Sitten tilasin myös ihan ylivoimaisen hyviä Compeedin pieniä rakkolaastareita (6kpl, 5.67e) jemmaan, vaikken tiedä onko nuo hirveän paljon apteekin hintaa halvempia :).
Onneksi oli nuo matkapakkaukset, niin pystyy testaamaan ensin rauhassa ennen täysikokoisten ostoa!
HEI rakas R, jos luet tämän, niin matkapakkauksissahan on yleensä nuita mini-kasvovesiä, kun pohdit onko pikkupulloja myynnissä :) !! Mähän voisin seuraavan kerran kun töissä tekevät tonne tilauksen, niin tilata esim. tuon Favora-pakkauksen sullekin, jos kiinnostaa?? Sun ihotyypillekin voisi tuo hyvin passata :).

Onko kellään kokemusta nuista tuotteista?? Itse en ole päässyt nuita vielä testaamaan ja varmaan tulee jonkun aikaa kaapissa nuo odottelemaan, ennen käyttöönottoa :). Mutta kertokaahan kokemuksia nuista tai apteekki-tuotteista ylipäänsä, ottaisin ilomielin vastaan suosituksia. Itse en ole hirveästi apteekista ehtinyt ostaa mitään kokeiluun. Aco:lta oon kokeillut ainakin silmänympärysvoidetta ja puhdistusvaahtoa (se vaaleanpunainen pullo) ja puhdistusvaahto varsinkin oli todella ihana!
Ja jos joku on testannut Sebamedin puhdistusvaahtoa, niin kertokaa siitäkin mielipidettä! Jäi nimittäin harkintaan sen tilaaminen :).

Mutta eipäs mulla muuta tälle päivää. Ehdinkin nyt aiemmin kirjoitella, kun peruin Combatin ja menen vain Spinningkiin :). Huomenna sitten Combatia ja viikonloppu "rentoillen", jotain suunnitelmia olisi luvassa ;).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. jep,tilaa vaan vaikka tuo favoran paketti jos se sattuu sitten seuraavassa kuvastossa olemaan,mielelläni kokeilen sitä.:) mulla on joskus ollut tuota sebamed-pesunestettä ihan vartalopesuna ja tykkäsin!-R ps:koitetaanpa sopia tapaaminen,mulla on vuorot tiedossa 26.2.asti (aattelin muutes seuraavat avonit tulla hakemaan labrasta to 9.2.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ookrait, pitääpä laittaa muistiin, niin muistaa seuraavan tilauksen yhteydessä sulle ottaa tuon pakkauksen :).
      Ja pistän ylös kalenteriin tuon 9.2. sovitaan tarkempaa aikaa sitten, kun mäkin tiedän vähän paremmin omista työsuunnitelmista :).

      Poista

Suositut tekstit