lauantai 4. helmikuuta 2012

Meikkivoiteeni ja jotain loppunut

Nyt on tämäkin kuukausi startattu loppuvien osalta, vaikka ovatkin olleet vielä aika pieniä :).

Ensimmäisenä loppui eilen aamulla tämä 4ml näyteversio Avonin 24K Gold Radiant Foundation meikkivoiteesta sävyssä Ivory.
Tämä näyteversio oli myynnissä yhdessä jaksossa viime vuoden puolella ja tämä riitti yllättävän pitkään, lähes kolme viikkoa!! Otin tämän käyttöön, kun tämä puteli loppui.
Täytyy sanoa, että ihan positiivinen kuva tästä kyllä jäi, varsinkin tuon yllä linkatun postauksen purkin jälkeen :D. Tämä ei kovin paljoa peittänyt, mutta tasoitti kyllä ihon sävyä ja jätti sen kuulaan näköiseksi. Tuntui myös vähän kosteuttavalta tai sitten se tunne johtui vain käyttämästäni kosteusvoiteesta :D.
Mutta tämän kokemuksen perusteella voisin vakavasti harkita ostavani täysikokoisen putelin, mutta kun ne varastot...:

Tässä on tämän hetkiset meikkivoiteeni... Oikealla olevat Oriflamen stikit, Maybellinen ja Avonin minerals-purkit olen itse ostanut. Vasemman puoleisen Oriflamen sain siltä edelliseltä välittäjältäni postikulujen kattamiseen (oli muitakin sävyjä mutta liian tummia), Avonin lasipurkki tuli veljeni tyttöystävältä takaisin, mutta palautus tapahtui yli 3kk ostosta, niin rahoja ei saanut takaisin. Nuo kaksi muuta Avonia tuli sitten kannustelahjoina, kun oli tilausta tullut tarpeeksi. Niistä olen asiakkaille laittanut näytteitä reilulla kädellä, joten ne eivät onneksi ole täysiä :D.

Joo, vielä ei tullutkaan sitä ennustelua. Yritän nyt kohta alkaa kuvailla purkkeja (tai sitten kuvailen huomenna), mutta pitää alkaa kohta iltaa varten valmistautua :).
Tavataan Dweian kanssa piiiitkästä aikaa Amarillossa syömisen merkeissä ja sitten suunnataan illan aikana baariin :). Katsotaan tuleeko kuvia otettuja, yritän kameran muistaa ottaa mukaan :D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit