perjantai 24. helmikuuta 2012

Saippuaa saippuaa loppuu loppuu

Mulla ei seuraavasta loppujasta ole sen kummempaa kuvaa, en jaksa niitä minipaloja kuvata :p.
Ja tästä loppujasta ei nyt edes ollutkaan paljon kuvattavaa, kun se oli vain vaalea palasaippua :D. Eli kyseessä oli Lushin 2011 ystävänpäivä edition Love Birds Soap. Ja suoraan sanottuna en osaa sitä oikein mitenkään kuvata, sillä se oli aikamoinen pettymys itselleni. Tosiaan vaalea kermainen saippua ja ei omaan nenääni edes tuoksunut miltään !! En enää yhtään muista, mitä tässä saippuassa oli, kun en muistanut ottaa kuvaa sisällyksestä aikanaan. Pesi kyllä hyvin ja noin, mutta itselleni se juju näissä Lushin saippuoissa on juurikin tuoksu ja ulkonäkö. Onneksi tätä ei ollut tämän vuoden ystävänpäivä-tuotteissa :p.

Käyttöön lähti sitten palasaippuaksi tämä 2011 joulun Retro-tuote Avowash, enkä leikannut tuota pienemmäksi, mikä olisi pitänyt kyllä tehdä :p. On vähän turhan iso käsisaippua-käytössä, puolikas olisi ehkä ollut parempi :D. Mutta eiköhän se tuosta pienene ja kulu loppuun :).

Mutta nyt jatkan tuota Voice of Finlandin tölläämistä. Tässä pikaisesti syönyt, kun menin töistä suoraan Satsille peruuntuneen Combatin tilalla järjestettyyn Piloxingiin. Auts, mun jalkapöydät ja sääret... Pitäisi päästä useammin tuonne tunnille, niin jalat tottuisivat paremmin :). Harmillisesti on vaan niin huonoon aikaan tällä hetkellä nuo Piloxing-tunnit, niin ei vaan ole päässyt niille :/. Viime kesänä kävin tosi paljon, kun pääsin aamupäivälläkin käymään jumpissa, nyt tuo työnteko haittaa vähän harrastuksia ;D.
Ei kait tässä, huomenna jatkuu :).
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit