keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Ja sitten lisää plussaa tälle kuulle...

Oi hitto, että mulle ehti tässä välissä tulla ihan järkyttävä migreeni päälle (tässä kaikkea muuta tehny ennen kuin aloin kirjoittamaan) :(.
Siispä tämä postaus tulee olemaan vain lähinnä kuvia.

Tällainen paketti maanantaina kotiutui postista ja seuraavat tuotteet tulivat itselleni:

Kuvastoja, sukat, kasvovettä, hajuvesinäyte, Anew-minikokeilusetti (15ml yö- ja päivävoide, 50ml pesuaine ja täysikokoinen silmänympärysvoide), korvakorut, rakonestopuikko ja kannustelahjana ripsiväri.

Ja kiitokset vain MN:lle, kun vinkkasi Keskusapteekin Clinidermin tarjouksesta...
Pitihän se sitten ostaa pesuvaahto -30% 8,80e ja kaupan päälle tuli tuo seerumi (arvoltaan 28e).Eipä mulla nyt tän enempää, lähen ottamaan lääkkeet ja sohvalle. Oli näköjään vähän liiankin tehokas hieronta tänään!!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Migreeni on ärrrrrsyttävä. Toivottavasti ei kovin pitkään haitannut >:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä olikin aivan ihmeellinen päänsärky!
   Ihan oikeesti tuo vasen ohimo oli aivan järkyttävän jomottava, mutta nyt yhtäkkiä se laimeni, enkä edes lääkettä vielä ehtiny ottaa o_O.
   Noh, lihasrelaksantti on pakko ottaa ja yrittää myös vettä juoda...

   Poista
 2. Mä oon viimeks tilannu avonilta sen ison tilauksen ennen joulua, eli hyvin oon pystyny vastustaan kiusauksia :D Toisaalta tututkin tilas sillon niin paljon kaikkea että nyt vaan käytetään ensin vanhoja pois.. Saa nähdä koska tilaan taas, mieli tekis kyllä, mut tosiaan oikeeta tarvetta ei vielä oo tullut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvinpä oot kyllä vastustanut kiusauksia!! Mahtava juttu sulle :D.
   Tosin oon kyllä ihan ylpeä itsestäni, ettei mulla ole tämän pahemmin lähtenyt tämä tilailu/ostelu lapasesta :D. Nyt on tullut tilattua vain tarpeeseen... Noh, tuossa oli tuo Anew Rejuvenate-kokeilusetti niin hyvään hintaan, että sitä en vaan voinut vastustaa :D. Ja samoin nuo Clinidermit oli liian hyvässä tarjouksessa ;D.
   Ja onneksi lähes kaikki ostamani ovat olleet minikokoisia tuotteita :D.

   Poista

Suositut tekstit